Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”

ShowbitsVTM is volop op zoek naar nieuwe deelnemers voor het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hoe groter de vijver, hoe beter de experts de koppels kunnen matchen. Psychologische testen, gesprekken, de selectie is zwaar en elk seizoen haken interessante kandidaten in laatste instantie nog af. Desna praat daarover met seksuologe Sybille Vanweehaeghe, zij was experte in de eerste vier seizoenen. Hoe ziet zij het programma evolueren? Bekijk het in een nieuwe Showbits.

4 reacties

 • Ronald Van Roy

  2 maanden geleden
  "Experten " ? Hoe slim moet je zijn om te beseffen dat een relatie tussen personen die meer dan een uur rijden van elkaar wonen en vast werk hebben waarschijnlijk niet gaat lukken ?
 • Serge Couwels

  2 maanden geleden
  stop toch met die programma's. das goe voor 1 of 2 seizoenen. daarna spelen ze gewoon elk jaar de 2 eerste na.,das zoals in den tijd big brother het 3de jaar was een kopie van de 1ste twee.
 • Philippe Legrand

  2 maanden geleden
  Natuurlijk doen de goede kandidaten niet mee. Een excuus om de experten hun onkunde te maskeren. Ik vind dat men van elke expert eens moet laten weten hoeveel afgebroken relaties zij zelf al hebben gehad. Dat ligt waarschijnlijk altijd aan de tegenpartij. Een "expert" is "perfect".
 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Goede kandidaten doen aan zo een programma niet mee. Ik vind een huwelijk veel te waardevol om zo op tv te grabbel te gooien.
 1. Natalia openhartig over het moederschap: “Er komt geen derde kindje, het is nu al soms overleven”
  BV

  Natalia openhartig over het moeder­schap: “Er komt geen derde kindje, het is nu al soms overleven”

  Na zes jaar radiostilte is Natalia (42) helemaal terug met haar nieuwe plaat ‘Hallelujah To The Beat’. Haar muzikale carrière combineert ze met haar leven als mama van twee kinderen. En dat blijkt geen gemakkelijke opdracht. In ‘Goeiemorgen Morgen!' vertelt de zangeres openhartig over haar worstelingen met het moederschap. “Een derde kindje komt er zeker niet meer”, klinkt het.
 2. Voor vijf euro krijgen fans toegang tot WhatsApp-groep van Laura Tesoro: “Ik wil ze meenemen achter de schermen”
  BV

  Voor vijf euro krijgen fans toegang tot Whats­App-groep van Laura Tesoro: “Ik wil ze meenemen achter de schermen”

  Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een tournee doorheen Vlaanderen? Voor fans van Laura Tesoro (26) hebben we alvast goed nieuws. De zangeres neemt haar volgers, samen met haar crew en manager, mee in een WhatsApp-groep. Op deze manier wil Laura haar publiek een unieke blik achter de schermen geven. “Vijf euro is toegankelijker dan de kostprijs van een concertticket.”
 3. Good Shape maakt comeback op jubileumeditie ‘I love the 90’s’
  Play
  MUZIEK

  Good Shape maakt comeback op jubileume­di­tie ‘I love the 90’s’

  Ze gaven vorig jaar een concert voor ‘Tien Om Te Zien’ en ook dit jaar kruipt de nostalgische boyband, Good Shape, nog eens het podium op. Op zaterdag 22 april 2023 vieren de originele bandleden, Koen De Beir, David Cantré en Geert De Meyer en nieuwbakken David Bruylandt de vijftiende verjaardag van ‘I love the 90’s – The party’ in de Hasseltse Trixxo Arena. “De goesting is gigantisch, we hebben het publiek keihard gemist”, klinkt het bij de mannen.