Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”

ShowbitsVTM is volop op zoek naar nieuwe deelnemers voor het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hoe groter de vijver, hoe beter de experts de koppels kunnen matchen. Psychologische testen, gesprekken, de selectie is zwaar en elk seizoen haken interessante kandidaten in laatste instantie nog af. Desna praat daarover met seksuologe Sybille Vanweehaeghe, zij was experte in de eerste vier seizoenen. Hoe ziet zij het programma evolueren? Bekijk het in een nieuwe Showbits.

4 reacties

 • Ronald Van Roy

  2 maanden geleden
  "Experten " ? Hoe slim moet je zijn om te beseffen dat een relatie tussen personen die meer dan een uur rijden van elkaar wonen en vast werk hebben waarschijnlijk niet gaat lukken ?
 • Serge Couwels

  2 maanden geleden
  stop toch met die programma's. das goe voor 1 of 2 seizoenen. daarna spelen ze gewoon elk jaar de 2 eerste na.,das zoals in den tijd big brother het 3de jaar was een kopie van de 1ste twee.
 • Philippe Legrand

  2 maanden geleden
  Natuurlijk doen de goede kandidaten niet mee. Een excuus om de experten hun onkunde te maskeren. Ik vind dat men van elke expert eens moet laten weten hoeveel afgebroken relaties zij zelf al hebben gehad. Dat ligt waarschijnlijk altijd aan de tegenpartij. Een "expert" is "perfect".
 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Goede kandidaten doen aan zo een programma niet mee. Ik vind een huwelijk veel te waardevol om zo op tv te grabbel te gooien.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame
  Play
  Celebrities

  KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame

  Elke celebrity droomt ervan om ooit een eigen ster te krijgen op de prestigieuze Hollywood Walk of Fame. Voor de broers Joe, Kevin en Nick Jonas, oftewel de Jonas Brothers, werd deze droom eindelijk werkelijk. “Mama, papa, we did it!” Maar er was vooral één opvallende aanwezige die tijdens de ceremonie met alle aandacht aan de haal ging: Nick’s eenjarige dochtertje Malti Marie.
 1. Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ‘Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)
  Play
  Film
  1

  Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ‘Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)

  Will Smith (54) en Martin Lawrence (57) hebben dinsdag bevestigd dat er een vierde deel van hun ‘Bad Boys’-filmreeks komt. "Het is officieel: ‘Bad Boys 4'", zeggen de acteurs in een filmpje dat ze op sociale media hebben gedeeld. Volgens Amerikaanse filmwebsites wordt de actieprent, net als de voorganger uit 2020, geregisseerd door Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (37). Wanneer ‘Bad Boys 4' uitkomt, is nog niet bekend. De actiefilms draaien rond een roekeloos agentenduo, gespeeld door Smith en Lawrence. De eerste twee delen kwamen uit in 1995 en 2003.
 2. Shania Twain moest per helikopter naar het ziekenhuis na coronabesmetting: “Alsof ik naar een andere planeet ging”
  Celebrities

  Shania Twain moest per helikopter naar het ziekenhuis na coronabe­smet­ting: “Alsof ik naar een andere planeet ging”

  Weinigen zullen goede herinneringen hebben aan de coronaperiode. Tijdens het hoogtepunt van de pandemie beleefde ook Shania Twain (57) een traumatische ervaring. De zangeres werd enorm ziek en had op een bepaald punt zelfs moeite met ademen. Haar man zorgde er uiteindelijk voor dat ze per helikopter naar het ziekenhuis werd gebracht. “Een zeer enge en gevaarlijke periode.”