Seksuolotte en haar inmiddels ex-vriend Kris.
Volledig scherm
Seksuolotte en haar inmiddels ex-vriend Kris. © Instagram @palmanskris

Seksuologe Lotte Vanwezemael na zeven jaar weer vrijgezel

ShowbizzDe Limburgse Lotte Vanwezemael (29), ook bekend als ‘Seksuolotte’, gaat weer als vrijgezel door het leven. Na een relatie van zeven jaar zette Vanwezemael een punt achter haar relatie, zo bevestigt haar management aan de kranten van Mediahuis. 

 1. BV’s klappen uit de biecht bij Seksuolotte: “Mijn lief moet presteren, het liefst wil ik élke dag van kittekato doen”
  PREMIUM
  Showbizz

  BV’s klappen uit de biecht bij Seksuolot­te: “Mijn lief moet presteren, het liefst wil ik élke dag van kittekato doen”

  Lotte Vanwezemael (27), ook bekend als Seksuolotte, zorgt voor een extra zwoele zomer. Op MNM presenteert ze ‘Summer Love’ én er is ‘Lotte Gaat Diep’: in deze podcast voelt ze BV’s aan de tand over liefde, seks, relaties en vriendschap. Wij verzamelden de meest spraakmakende onthullingen van onder meer Miss België 2020 Celine Van Ouytsel (24), Jamie-Lee Six (23), Ian Thomas (24) en aftredend K3'tje Klaasje Meijer (26). “Nadat ik voor het eerst seks had, dacht ik ‘Is dit het nu?’.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. STREAMINGTIP. ‘Rescue Rangers’: voor de kinderen van toen, die vandaag op zoek zijn naar iets anders
  Play
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Rescue Rangers’: voor de kinderen van toen, die vandaag op zoek zijn naar iets anders

  ‘Pa- pa- pa- pak ze dan!’ Als je dat zinnetje meteen meezingt in je hoofd, ben je één van de honderdduizenden thirty somethings - of ouder van - die is opgegroeid met de ‘Rescue Rangers’. Vroeger hadden ze een vaste afspraak in het ‘Disneyfestival’ op Ketnet, vandaag zien we Knabbel en Babbel terug op Disney+. Maar wie denkt volledig mee te zijn met het concept, heeft het mis.
 2. Halve finalisten ‘The Voice Kids’ ontstressen met Goofy in Disneyland Paris
  Play
  Showbizz
  1

  Halve finalisten ‘The Voice Kids’ ontstres­sen met Goofy in Disneyland Paris

  Vanavond is het al de halve finale van The Voice Kids en dus neemt de spanning bij de overgebleven kandidaten alleen maar toe. Maar gelukkig konden ze even helemaal relaxen tijdens een weekendje Disneyland Paris. Al moest er ook wel gewerkt worden, want de halve finalisten namen er een clip op. En voor één keer moesten ze niet zingen, maar wel acteren. Iets waar ze zich kostelijk mee hebben geamuseerd. Zeker omdat het met Goofy was.