Jocelyn Savage (links) en Azriel Clary (rechts) zijn twee vriendinnen van R. Kelly.
Volledig scherm
Jocelyn Savage (links) en Azriel Clary (rechts) zijn twee vriendinnen van R. Kelly. © AFP

‘Seksslavin’ van R. Kelly verdedigt hem niet langer: “Hij heeft zoveel leugens verteld”

ShowbizzJoycelyn Savage (24), een van de vriendinnen van zanger R. Kelly, steunt hem niet langer. De Amerikaanse vrouw, die sinds haar 19 jaar bij Kelly woont, zegt nu dat ze ook slachtoffer is van emotioneel en seksueel misbruik. Nochtans bleef ze voorheen altijd volhouden dat ze vrijwillig bij R. Kelly was ingetrokken. Joycelyn doet voor het eerst haar verhaal in een blog via het platform Patreon. De twintiger is nu van plan om dagelijks een bericht te schrijven over haar ervaringen met de gevallen muzikant.

2 reacties

 • Gill Van hoof

  3 jaar geleden
  Zoals alle dames geld geroken
 • Dirk Vermaelen

  3 jaar geleden
  Voor het geld doen ze alles bij Kelly, en nu ruiken ze opnieuw geld. En Kelly is nu een misbruiker.
 1. Danni Heylen en Carry Goossens wellicht voor het laatst samen op de planken: "Liever eindigen in schoonheid, dan op de sukkel te geraken”
  Showbizz

  Danni Heylen en Carry Goossens wellicht voor het laatst samen op de planken: "Liever eindigen in schoonheid, dan op de sukkel te geraken”

  Zet Carry Goossens en Danni Heylen naast elkaar, en Vlaanderen ziet nog altijd Oscar Crucke en Pascale De Backer van F.C. De Kampioenen staan. In 1989 deden ze daar samen auditie om vier jaar lang een de uitbaters van Café De Kampioen te spelen. 33 jaar later staat het duo opnieuw naast elkaar op de bühne in het nieuwe theaterstuk ‘Oost West, Thuis Best’ van productiehuis Het Achterland.