Psychopaat Jacques (Peter Van de Velde) zaait al wekenlang terreur in 'Thuis'.
Volledig scherm
Psychopaat Jacques (Peter Van de Velde) zaait al wekenlang terreur in 'Thuis'. © VRT

Seizoensfinale van ‘Thuis’ belooft spannend te worden: kan Jacques gestopt worden en verliest Christine nog een kindje?

TVDe zenuwen staan op scherp in ‘Thuis’-land. Na de spannende aflevering van vanavond is alvast één ding duidelijk: de seizoensfinale morgen wordt naar goede gewoonte een zenuwslopende rollercoaster. Kan Judith (Katrien De Ruysscher) ontsnappen uit de klauwen van Jacques (Peter Van de Velde)? Slaat de kankerbehandeling van Bob (Christophe Haddad) aan? En is het opnieuw koekenbak tussen Joren (Mathieu Carpentier) en Stan (Lennart Lemmens)? 

1 reactie

 • Alfred LEEMANS

  1 week geleden
  Perfecte weergave van het geklungel van onze politie in deze soap. Toch spijtig dat de enige acteur de naam waardig nu uit het script verdwijnt.
 1. Congo-specialist Erik Bruyland over de wantoestanden in z’n geboortestreek: “Op een bepaald moment was het kiezen tussen de maffia of vertrekken”
  PREMIUM
  Showbizz

  Con­go-specialist Erik Bruyland over de wantoestan­den in z’n geboorte­streek: “Op een bepaald moment was het kiezen tussen de maffia of vertrekken”

  “Ik wil de plunderingen van Leopold II in Congo niet minimaliseren, maar de leegroof die er nu aan de gang is, is vele malen erger”, zegt Erik Bruyland (68). Met ‘Kobalt Blues’ schreef hij een onthutsend verhaal over de leegroof van onze voormalige kolonie. “Er zit ginds voor 3.000 miljard euro waardevolle metalen in de grond, maar het Congolese kobalt voor onze smartphones moeten we in China kopen.”
 2. Zo denken onze Belgische dj’s over de annulatie van Tomorrowland: “Voor de organisatie en honderden toeleveranciers is het nog véél erger dan voor ons”
  Muziek

  Zo denken onze Belgische dj’s over de annulatie van Tomorrow­land: “Voor de organisa­tie en honderden toeleveran­ciers is het nog véél erger dan voor ons”

  Het zijn zware dagen voor de eventsector. Op donderdag raakte het nieuws bekend dat Tomorrowland dit jaar (wellicht) niet doorgaat. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Een zoveelste klap in het gezicht van de verschillende dj’s uit ons land, maar ook in dat van de organisatoren en toeleveranciers. “Voor hen is het nog véél erger dan voor ons”, vertelt dj Wout.