Sebastiana uit ‘Love Island’ heeft geen contact meer met de andere dames: “Ik hoef ze ook niet meer te horen”

Sebastiana - Love Island
Vier Sebastiana - Love Island
Tijdens ‘Love Island’ leken de deelnemende dames - met uitzondering van de Nederlandse Chey - een hecht vriendinnengroepje te vormen. Maar nu de opnames achter de rug zijn, blijft er van die vriendschap niet veel meer over. Althans, toch wat Sebastiana (23) betreft. “Ik heb liever mijn vijf echte vriendinnen”, klinkt het.

Dat laat de donkerharige schone uit Aartselaar weten tijdens een vragenuurtje op Instagram Stories. Een van haar volgers vraagt zich af of ze nog veel contact heeft met de andere meiden, waarop de vriendin van Martin laat weten dat ze enkel Aleksandra nog af en toe hoort. “Voor de rest hoor ik niemand echt meer”, klinkt het. “Maar dat hoeft ook niet per se.  Ik hoef geen mediavriendinnen, ik ben blij met mijn vijf echte.”

(lees verder onder de foto)

Sebastiana en Martin love Island
Vier Sebastiana en Martin love Island

Al willen haar volgers graag meer duidelijkheid. Even later volgt immers de vraag waarom het contact met Aleksandra en Rowéna - Sebastiana’s beste vriendinnen in de villa - zo verwaterd is. “Contact moet van twee kanten komen”, legt Sebastiana vervolgens uit. “Dat betekent: ik stuur, jij antwoordt, wij spreken af. En dat is niet het geval. Ik snap het: iedereen heeft zijn leven en iedereen is druk/ Maar een ‘Hey, hoe gaat ie?’ is volgens mij niet teveel gevraagd.”

Sebastiana uit Love Island doet een Q&A op Instagram Stories
RV Sebastiana uit Love Island doet een Q&A op Instagram Stories
Sebastiana uit Love Island doet een Q&A op Instagram Stories
RV Sebastiana uit Love Island doet een Q&A op Instagram Stories1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • fritz ferdinand

    Spijtig, ik vond ze een goede klik hebben op het scherm. Maar ja, ik heb het zelf ook al meegemaakt dat ik plots genegeerd werd.