Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Sean Penn: "Trump is vijand voor de mensheid"

De acteur heeft Amerikaanse president Trump een vijand voor de mensheid en de staat genoemd in een stuk dat hij schreef voor Time Magazine. Hij schreef het stuk naar aanleiding van Trumps recente uitspraak over immigranten die uit 'shithole' landen naar Amerika vluchten. 

26 reacties

 • Donald Deblaere

  5 jaar geleden
  Ja Patrick en wat is uw leest dan wel dat ge u geroepen voelt te antwoorden?
 • Patrick K

  5 jaar geleden
  Acteurs moeten filmen maken, dat is al zoals hier zangers , acteurs en voetballers tegen racisme. Schoenmaker blijf bij je leest!
 • Michael Aerts

  5 jaar geleden
  Trump mag zijn mening hebben over alles en iedereen maar niet iedereen mag een mening hebben over Trump. Democracy according to Trump and friends.
 • Donald Deblaere

  5 jaar geleden
  Trump is een P.R.I.M.A. president. Pedant - roekeloos - inbiciel - maniakaal en asociaal.
 • Jean West

  5 jaar geleden
  Weer één van de velen die zouden immigreren als Trump president zou worden.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.