Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Sean Dhondt verontschuldigt zich bij vrouw Allison: “Ik heb je enorm veel pijn en verdriet gedaan”

ShowbizzSean Dhondt (36) heeft zich openlijk verontschuldigd bij zijn vrouw Allison (31), met wie hij elf jaar samen is. De presentator doet dat nadat er naaktbeelden van hem verspreid werden op sociale media. Op Instagram laat hij in een boodschap weten dat hij voor haar wil blijven vechten, ‘no matter what’. 

 1. Ella toont haar raptalent en Miss België heeft een ‘geluksonderbroek’: dit waren de hoogtepunten van de vijfde ‘Slimste Mens’-aflevering
  Play
  TV

  Ella toont haar raptalent en Miss België heeft een ‘gelukson­der­broek’: dit waren de hoogtepun­ten van de vijfde ‘Slimste Mens’-aflevering

  Geen zetelende Miss België die het eerder aandurfde om naar ‘De Slimste Mens’ te komen. De 23-jarige Celine Van Ouytsel scoorde maandagavond dus meteen een primeur. Helaas moest ze in een spannende finale nipt de duimen leggen tegen voetballer Hans Vanaken (28). Te weinig kennis over Julius Caesar en, godbetert, de sacramenten, werden haar uiteindelijk fataal.
 2. Nederlandse prinsessen Amalia en Alexia dinsdagavond pas terug van vakantie in Griekenland: “Niet genoeg tickets voor hele gezin”
  Royalty

  Nederland­se prinsessen Amalia en Alexia dinsdag­avond pas terug van vakantie in Grieken­land: “Niet genoeg tickets voor hele gezin”

  De Nederlandse koning Willem-Alexander (53) en z’n vrouw Máxima (49) keerden afgelopen weekend terug van vakantie zonder dochters Amalia (16) en Alexia (15). De prinsessen zijn pas dinsdagavond teruggevlogen uit Griekenland omdat er niet genoeg tickets waren voor het hele gezin. Dat bevestigt een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst aan de krant AD. De koning brak abrupt z’n vakantie af na een stortvloed aan kritiek.