Qmusic
Volledig scherm
© Qmusic

Sean Dhondt na zijn bewogen jaar: “Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan voor heel het land. Wat kan er mij nu nog gebeuren?”

ShowbizzSean Dhondt was deze voormiddag te gast in het programma ‘De Boshut’ op Radio 1. Daarin vertelde hij over wat hij zelf een ‘rotjaar’ noemt. Hij blikte terug op de affaire-Eveline en de schuldgevoelens en commentaren die daarmee gepaard gingen. “Plots is het niet enkel je familie, vrienden en collega’s die een mening hebben, maar heel het land.” Daarnaast vertelt het VTM-gezicht ook dat hij psychologische hulp zocht.

70 reacties

 • Luc Gorrebeeck

  2 maanden geleden
  De Drie Snokkers ! Een idee voor nieuwe serie op TV !
 • Monique Van Herck

  2 maanden geleden
  Er zal sleet op zijn relatie gezeten hebben ,anders doe je dit niet en dan zou hij zo vlug geen nieuwe relatie aangaan .
 • Frankie A S Goethals

  2 maanden geleden
  Wat gebeurd is, was privé en eigenlijk hadden wij daar géén zaken mee. Maar los daarvan was het erg puberachtig en zijn huwelijk was meteen ten einde. Dus dom was het, zonder meer. Anderzijds zijn er ergere dingen in het leven, zoals uw gezondheid verliezen en misschien ook de dood. En ja, uiteindelijk was hij de enige die de ganse heisa met Eveline sereen doorstond. De andere 2 bleiters, Peter en Stan, konden enkel wild en verontwaardig omzich heen stampen, om hun eigen domheid.
 • Bart Verwegen

  2 maanden geleden
  Denkt hij nu echt dat hem niks meer kan overkomen? Net zoals bij iedereen kan ook hij nog getroffen worden door ernstige ziekte en ongeval. Je onkwetsbaar wanen kan wel eens heel teleurstellend aflopen.
 • Eddy Willems

  2 maanden geleden
  Ik zou in de grond kruipen van schaamte in plaats van de media op te zoeken en dat een openbare omroep dit ongestraft voorbij laat gaan in het geval van Vandeveire, dat is helemaal onbegrijpelijk.