Qmusic
Volledig scherm
© Qmusic

Sean Dhondt na zijn bewogen jaar: “Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan voor heel het land. Wat kan er mij nu nog gebeuren?”

ShowbizzSean Dhondt was deze voormiddag te gast in het programma ‘De Boshut’ op Radio 1. Daarin vertelde hij over wat hij zelf een ‘rotjaar’ noemt. Hij blikte terug op de affaire-Eveline en de schuldgevoelens en commentaren die daarmee gepaard gingen. “Plots is het niet enkel je familie, vrienden en collega’s die een mening hebben, maar heel het land.” Daarnaast vertelt het VTM-gezicht ook dat hij psychologische hulp zocht.

70 reacties

 • Luc Gorrebeeck

  1 jaar geleden
  De Drie Snokkers ! Een idee voor nieuwe serie op TV !
 • Monique Van Herck

  1 jaar geleden
  Er zal sleet op zijn relatie gezeten hebben ,anders doe je dit niet en dan zou hij zo vlug geen nieuwe relatie aangaan .
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Wat gebeurd is, was privé en eigenlijk hadden wij daar géén zaken mee. Maar los daarvan was het erg puberachtig en zijn huwelijk was meteen ten einde. Dus dom was het, zonder meer. Anderzijds zijn er ergere dingen in het leven, zoals uw gezondheid verliezen en misschien ook de dood. En ja, uiteindelijk was hij de enige die de ganse heisa met Eveline sereen doorstond. De andere 2 bleiters, Peter en Stan, konden enkel wild en verontwaardig omzich heen stampen, om hun eigen domheid.
 • Bart Verwegen

  1 jaar geleden
  Denkt hij nu echt dat hem niks meer kan overkomen? Net zoals bij iedereen kan ook hij nog getroffen worden door ernstige ziekte en ongeval. Je onkwetsbaar wanen kan wel eens heel teleurstellend aflopen.
 • Eddy Willems

  1 jaar geleden
  Ik zou in de grond kruipen van schaamte in plaats van de media op te zoeken en dat een openbare omroep dit ongestraft voorbij laat gaan in het geval van Vandeveire, dat is helemaal onbegrijpelijk.
 1. Waarom Marvel de overleden Chadwick Boseman niet verving in ‘Black Panther’: “Het voelde te vroeg”
  FILM

  Waarom Marvel de overleden Chadwick Boseman niet verving in ‘Black Panther’: “Het voelde te vroeg”

  Een iconische rol voor een iconische acteur. Chadwick Boseman raakte wereldberoemd door zijn rol als Black Panther himself, maar liet helaas het leven in 2020. Het vervolg op de kaskraker zal dus zonder hem verschijnen, al wordt zijn rol niet ingevuld door een andere acteur. Voor het eerst sinds de dood van Boseman sprak Marvelbaas Kevin Feige (49) zich uit over de reden waarom ze geen recasting hielden. “De wereld verwerkt nog steeds de dood van Chad. En dat heeft de regisseur in het verhaal gestopt.”