Volledig scherm
© KG/Instagram

Schoonzoon Michel Van den Brande is 'zo zwart als een schouw': "Ik had het graag anders gezien, maar mijn dochter is gelukkig"

Showbizz"Ik had het misschien graag anders gezien, maar mijn dochter is gelukkig en dat is het enige wat telt." Michel Van den Brande is niet onverdeeld tevreden met de keuze van zijn dochter voor de zwarte atleet Mame-Ibre Anne, maar sommige reacties vindt de ondernemer er zwaar over. "Iemand stuurde me dat het ‘als grote racist’ mijn straf was, dat er nu ‘zo’n zwarte aap’ op mijn dochter kruipt. Dat is erover. Als ik die vind –en dat zal gebeuren- sla ik hem op zijn bakkes."

98 reacties

 • cea ongena

  3 jaar geleden
  Ben ook getrouwd met een buitenlandse. Woon nu in Nederland,en na 10 jaar getrouwd nog steeds gelukkig.
 • Evi Verlinden

  3 jaar geleden
  Ik ben 6 jaar samen met mijn nigeriaanse vriend en sinds kort zijn we gehuwd en hebben 2 geweldige kindjes van 2 en 4 en hij is een super lieve plus papa voor mijn andere zoon van 13, tussen elk koren zit kaf maar je moet je hart volgen, en niet luisteren naar anderen!!!
 • Nadi Dima

  3 jaar geleden
  Hij zegt zo zwart als een schoorstrelende maar meneer van Den brand kan niet door de schoorsteen. Zwart en blank krijgen de mooiste kinderen en er iets op tegen hebben das niet anno 2017 we leven in een multiculturele samenleving.
 • Maxime Willems

  3 jaar geleden
  Waarom zou iemand die zwart is anders zijn? Geloof en opvoeding kunnen wel een rol spelen. Maar kleur? In je lichaam is geen kleur, wil in je hoofd.
 • eric debanne

  3 jaar geleden
  Spijtig voor die vader natuurlijk, het is haar keuze hopelijk krijgt ze er geen spijt van ! Bij mij komt dat niet binnen zeker weten
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen