Schattige ontwerpen: Katja Retsin lanceert familiecollectie bij JBC

JOB en Katja Retsin doen gezinnen twinnen

Instagram
Katja Retsin heeft een JBC-wintercollectie ontworpen voor alle gezinnen die hun outfits graag op elkaar afstemmen. Mama & kids stelen de show in matching outfits met een flinke dosis cool en een snuifje chic. 

“We versterken het familiegevoel door te spelen met herkenbare terugkerende details en stoffen”, zegt de presentatrice. Bij JBC kan het hele gezin zijn outfits op elkaar afstemmen met de “#jbcfamilystories-collecties” of met de “twinning (zoals het matchen van outfits wordt genoemd, nvdr) collecties”. Voor de feestcollectie van het winterseizoen vond JBC de perfecte match in mediafenomeen maar bovenal mama Katja Retsin en haar kroost. Katja ontwierp een limited edition winterlijn voor mama’s, dochters en zonen, waarbij glamoureuze rokjes het opnemen tegen stoere sweaters.

De items werden getest en goedgekeurd door Katja’s kinderen, die net als zij gebeten zijn door de modemicrobe. “Alle drie hebben ze hun eigen stijl en dat heb ik doorgetrokken in de collectie”, vertelt Katja. “Manou (12) kiest graag voor stoerdere items, Milla (8) is een echt jurkjes-meisje en Matisse (4) steelt de show met zijn schattige blazervestje.”

Een bericht gedeeld door Katja Retsin (@katjaretsin)

Een foto die is geplaatst door Katja Retsin (@katjaretsin) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.