VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Schaatser Dennis krijgt van de hele jury een golden buzzer: "Sinds ik 4,5 ben sta ik elke dag twee uur op het ijs”

TVPubliekslieveling van ‘Belgium’s Got Talent’ was hij al, gisteravond ging ook de jury voor de bijl. Denis Krouglov kreeg de enige golden buzzer van Bart Peeters en co, en mag daarmee rechtstreeks naar de finale van de talentenjacht. Als kers op de taart kreeg hij nog een optreden in de show ‘Holiday On Ice’ cadeau. Amper 12 is hij, maar hij schaatst alsof zijn leven ervan afhangt. “Ik train dagelijks twee uur op het ijs, sinds mijn 4,5 al. Met één doel: de Olympische Spelen in 2026.”

1 reactie

 • Jenny stevens

  1 jaar geleden
  GEWELDIG !!BRAVO
 1. KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders
  Play
  TV

  KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders

  Het raden kan nu écht beginnen bij ‘The Masked Singer’. Dit is het eerste optreden van Champignon. Het figuurtje zorgt meteen voor een vrolijke sfeer en brengt ook wat verwarring bij de speurders. “Is het een man of een vrouw?”, vragen Andy Peelman en co. zich af. Champignon brengt het dansbare nummer ‘Iko Iko’ van Justin Wellington, maar dansen lijkt toch niet evident in dat pak.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.