RV
Volledig scherm
© RV

Sarah van Soelen reageert voor het eerst op haar ‘breuk’ met André Hazes: “Hebben een pauze”

ShowbizzEind oktober raakte het nieuws bekend dat Sarah van Soelen (25) en André Hazes (27) niet langer een koppel vormen. De twee verdwenen van elkaars sociale media. De Nederlandse zanger trekt ondertussen ook steeds vaker op met zijn ex Monique. Toch blijkt het allemaal niet zo simpel te zijn. In een gesprek met het account Reality FBI laat Sarah weten dat hun breuk niet definitief is.

10 reacties

 • Theo Van Hoof

  2 weken geleden
  OK die heeft ook weer haar 5 minuten aandacht gehad.
 • Robin Van Camp

  2 weken geleden
  Zij heeft blijkbaar nog niet door dat ze gedumpt is?
 • Peeters Francis

  2 weken geleden
  Hoelang gaat de krant die onzin nog mede delen. Hazes en co doen dit gewoonweg om in de belangstelling te staan.
 • DANIEL DEGRYSE

  2 weken geleden
  Het gras is groener aan de overkant zeker?? Daarom niet beter!!
 • Roland Desnyder

  2 weken geleden
  En die soap blijft duren
 1. Metejoor gezicht van BOB-campagne nadat vriend aangereden wordt door dronken chauffeur: “Weer leren stappen op zijn muziek”
  Showbizz

  Metejoor gezicht van BOB-campagne nadat vriend aangereden wordt door dronken chauffeur: “Weer leren stappen op zijn muziek”

  Joris Van Rossem (30), beter bekend als zanger Metejoor, is dit jaar het nieuwe gezicht van de Bob-campagne. Een rol die hem na aan het hart ligt. Twaalf jaar geleden werd zijn goede vriend Rob Van Dijck (30) aangereden door een dronken bestuurder en raakte zo voor het leven verlamd: “Na jaren van revalidatie heeft hij zijn eerste stappen weer gezet op de muziek van Metejoor”, aldus Kelly, de vriendin van Rob.