Gaat het beter tussen Harry en William?
Volledig scherm
Gaat het beter tussen Harry en William? © Samir Hussein/WireImage

Sarah Ferguson hint op verzoening tussen Harry en William: “Diana heeft iedereen dichter bij elkaar gebracht”

RoyaltySarah Ferguson (61), de ex-vrouw van prins Andrew, lijkt ernaar te hinten dat er beterschap in zicht is wat de koninklijke vete betreft. Specifiek doet ze vermoeden dat het eindelijk wat vlotter loopt tussen prinsen Harry en William, die volgens insiders aan het hart van de ruzie liggen. 

4 reacties

 • Annemieke Lamot

  2 maanden geleden
  Iedereen doet alsof ze prins harry en meghan markle persoonlijk kennen ., en hoe hun karakter is. Als Iedereen voor zijn eigen deur veegt blijft het straatje schoon
 • wim Goossens

  2 maanden geleden
  Wie zijn wij om te (ver)oordelen of het huwelijk van Harry en Megan niet deugd ... Mogen wij ook jullie huwelijk veroordelen en jullie een slechte ma, (wim) en een geslepen vrouw (Elle) noemen ? Neen want ik ken jullie niet, net zoals jullie nog Harry, nog Megan kennen ...
 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  Als je het eigenaardige gedrag van MM bekijkt vraag je je af waarom ze met Harry gehuwd is en hoelang die comedy gaat duren.time will tell zeker?
 • Elle Devee

  2 maanden geleden
  Dat komt enkel goed als Harry zich realiseert dat hij een grote fout beging met dat huwelijk.
 1. Birgit Van Mol openhartig over de ziekte van haar partner in ‘Speeltijd’: “We zitten met de dood op onze schoot”
  Play
  Showbizz

  Birgit Van Mol openhartig over de ziekte van haar partner in ‘Speeltijd’: “We zitten met de dood op onze schoot”

  In het Joe-programma ‘Speeltijd’ keert Ann Van Elsen (41) elke week met een bekend persoon terug naar de klas (middelbaar of lagere school) om samen de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Deze week is Birgit Van Mol (53) te gast die vertelt over haar jeugd en haar carrière, maar ook over de ziekte van haar partner René, haar donkere periode en ouder worden: “Het is niet dat je ineens al je vaardigheden kwijt bent, als je plots wat rimpels hebt.”
 2. Ook studioshows van ‘K2 zoekt K3' worden met vertraging uitgezonden in Nederland: “Vervelende spoilers”
  TV
  4

  Ook studio­shows van ‘K2 zoekt K3' worden met vertraging uitgezon­den in Nederland: “Vervelende spoilers”

  De VTM-kijker kan vanavond genieten van de allereerste studioshow van ‘K2 zoekt K3'. In Nederland, waar het programma te zien is op SBS6, hinken ze echter enkele weken achterop. Daar ging gisteren pas de vierde auditie-aflevering op antenne. Dat de uitzendingen bij de noorderburen met zoveel vertraging uitgezonden worden, zorgt voor ongenoegen bij fans op sociale media.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.