Gaat het beter tussen Harry en William?
Volledig scherm
Gaat het beter tussen Harry en William? © Samir Hussein/WireImage

Sarah Ferguson hint op verzoening tussen Harry en William: “Diana heeft iedereen dichter bij elkaar gebracht”

RoyaltySarah Ferguson (61), de ex-vrouw van prins Andrew, lijkt ernaar te hinten dat er beterschap in zicht is wat de koninklijke vete betreft. Specifiek doet ze vermoeden dat het eindelijk wat vlotter loopt tussen prinsen Harry en William, die volgens insiders aan het hart van de ruzie liggen. 

4 reacties

 • Annemieke Lamot

  3 maanden geleden
  Iedereen doet alsof ze prins harry en meghan markle persoonlijk kennen ., en hoe hun karakter is. Als Iedereen voor zijn eigen deur veegt blijft het straatje schoon
 • wim Goossens

  3 maanden geleden
  Wie zijn wij om te (ver)oordelen of het huwelijk van Harry en Megan niet deugd ... Mogen wij ook jullie huwelijk veroordelen en jullie een slechte ma, (wim) en een geslepen vrouw (Elle) noemen ? Neen want ik ken jullie niet, net zoals jullie nog Harry, nog Megan kennen ...
 • wim CLAES

  3 maanden geleden
  Als je het eigenaardige gedrag van MM bekijkt vraag je je af waarom ze met Harry gehuwd is en hoelang die comedy gaat duren.time will tell zeker?
 • Elle Devee

  3 maanden geleden
  Dat komt enkel goed als Harry zich realiseert dat hij een grote fout beging met dat huwelijk.
 1. Studio 100 annuleert Rewind Party vanavond al: “Wie naar het Sportpaleis wil rijden: heel spijtig, maar niét doen”
  Play
  Showbizz
  35

  Studio 100 annuleert Rewind Party vanavond al: “Wie naar het Sportpa­leis wil rijden: heel spijtig, maar niét doen”

  Een streep door de zeven Sportpaleisconcerten van Studio 100 dit weekend. De eerste Rewind Party vanavond, waarop de nieuwe K3 voor het eerst zou optreden, mocht officieel nog doorgaan. “Maar de gouverneurs kunnen nog ingrijpen waardoor de situatie té onzeker is. We zijn genoodzaakt te cancelen”, klinkt het bij Studio 100. Hans Bourlon legt de schuld bij alle niet-gevaccineerden: “Dat zijn voor mij de daders. Het vaccin zou beter verplicht zijn, zoals polio bij kindjes.” De Winterrevue van Stany Crets gaat dit weekend wel door in het Antwerpse Theater Elckerlyc. De regisseur annuleert wel de première van de musical ‘The Sound Of Music’.