Sandra Kim won als Koningin overtuigend de finale van 'The Masked Singer'. In Story vertelt ze hoe het intussen met haar gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Kim won als Koningin overtuigend de finale van 'The Masked Singer'. In Story vertelt ze hoe het intussen met haar gaat. © VTM

Sandra Kim worstelt met de aandacht na ‘The Masked Singer’: “Ik zie soms echt af door de pijn, maar the show must go on”

Showbizz“Ik wil niet continu in de schijnwerpers staan zoals bijvoorbeeld James Cooke of Karen Damen.” Bijna één maand na haar overwinning in het VTM-programma ‘The Masked Singer’ voelt Sandra Kim (48) nog naweeën van haar tv-avontuur. Ze krijgt veel aandacht, maar dat ziet ze niet per se als een goede ontwikkeling, zeker niet na de miserie die ze met haar ex-manager meemaakte. Voor ‘De Slimste Mens’ moeten ze haar al zeker niet vragen, al heeft ze wél nog een eitje te pellen met ex-deelneemster Noémie Wolfs...

1 reactie

 • Jos Denis

  2 maanden geleden
  Sandra Kim was en is een steengoede zangeres. Dat wist ik al jaren. Daar was geen idiote masked singer voor nodig.
 1. INTERVIEW. Sandra Kim is dé Koningin van ‘The Masked Singer’: “Als ik op een dag een heel Sportpaleis kan vullen, waarom niet?”
  PREMIUM
  TV

  INTERVIEW. Sandra Kim is dé Koningin van ‘The Masked Singer’: “Als ik op een dag een heel Sportpa­leis kan vullen, waarom niet?”

  “Een nieuwe start? Zo voelt het niet: ik ben nooit weggeweest uit de muziek”, zegt Sandra Kim (48) met overtuiging. Maar toch: in The Masked Singer heeft ze, verborgen onder het glitterpak van Koningin, eindelijk kunnen tonen dat ze véél meer is dan het meisje van het Eurovisiesongfestival. “Ik heb er vrede mee: als de mensen J’Aime La Vie willen horen, zing ik dat. Ik hoéf niet in de spotlights te staan. Maar als ik op dag een heel Sportpaleis kan vullen, waarom niet?”
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'