Sandra Kim.
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Kim. © Christelle Verstraete

Sandra Kim niet te zien in nieuwe seizoen 'The Masked Singer': "Zó teleurgesteld dat VTM me niet vroeg”

ShowbizzZe maakte een diepe indruk vanaf haar allereerste noot en dus won Sandra Kim (49) het allereerste seizoen van ‘The Masked Singer’. Je zou denken dat het haar in Vlaanderen weer helemaal op de kaart zette, maar helaas, corona stak er een stokje voor. “Ik ben zó boos”, geeft de zangeres toe. Ze vertelt wat ze van de coronamaatregelen vindt, blikt vooruit op haar vijftigste verjaardag en geeft tips aan de kandidaten van het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’. “Giovanni Kemper stond zo ongeveer te stikken in zijn kostuum.”

45 reacties

 • Ilse Verlinden

  5 maanden geleden
  Deftig Nederlands? Daarvoor moet je bij deze jury ook niet zijn. Karen Damen moet er trouwens zeker uit, die speelt het spel gewoon niet eerlijk. Bellen naar mensen om te horen of ze bereikbaar zijn tijdens repetities?
 • Peggie Van Audenhove

  5 maanden geleden
  Sandra Kim spreekt wat mij betreft perfect nederlands, haar echtgenoot is bovendien nederlandstalig en zijzelf is Italiaanse van afkomst, dus perfect frans zal ze ook misschien wel niet spreken. Dat van die taal is gewoon een heel flauw excuus. Zij had daar moeten zitten, punt! Het is dé trend hedendaags van de vlaamse tv-programma makers om de foute keuzes te maken blijkbaar. Draken van series en spelletjesprogramma worden de norm en klasse en kwaliteit worden van het scherm geweerd.
 • carina Verbruggen

  5 maanden geleden
  Waarom niet ? Snap het niet , een gouden stem
 • Didi Bellens

  6 maanden geleden
  Van mij mocht ze ook gemakkelijk in de plaats zitten van beide dames ttz dat beide andere dames vervangen worden door Sandra Kim.
 • Jean-Paul Vonck

  6 maanden geleden
  Als ik de namen zie van de panelleden denk ik niet dat het spreken van onberispelijk Nederlands een bepalend selectiecriterium is geweest. Mij lijkt het eerder dat men weer de koek heeft verdeeld onder het inteelterig clubje van VTM-BV's.
 1. Paul McCartney schrijft geschiedenis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbury: “Het voelt zo goed om hier te staan”
  Muziek

  Paul McCartney schrijft geschiede­nis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbu­ry: “Het voelt zo goed om hier te staan”

  De 80-jarige Paul McCartney heeft afgelopen zaterdag geschiedenis geschreven. De Britse zanger stond namelijk als oudste headliner ooit op het Britse festival Glastonbury. De set van de voormalige Beatles-zanger stelde overigens niet teleur. Zo zong McCartney niet alleen een virtueel duet met de overleden John Lennon. De wereldberoemde artiest had voor de gelegenheid ook nog twee special guests met zich meegebracht.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.