Sandra Bekkari is dit najaar niet meer te zien op VTM

Open Keuken ; vanaf 3 september bij VTM. Op de foto : Sandra Bekkari
RV Open Keuken ; vanaf 3 september bij VTM. Op de foto : Sandra Bekkari
VTM-kok Sandra Bekkari (45) gaat geen afleveringen van ‘Open Keuken’ meer presenteren.  De experte in gezonde voeding last een tv-pauze in om zich in te zetten voor nieuwe projecten. 

Voorlopig komen er geen nieuwe afleveringen van ‘Open Keuken’. Voedingsdeskundige Sandra Bekkari, die de voorbije 2 jaar bij VTM te zien was met een dagelijks tv-programma over gezonde recepten, last een tv-pauze in. Door de nieuwe projecten die Sandra deze zomer en dit najaar zal lanceren, wordt het voor haar immers moeilijk om dit nog te combineren met de opnames van een dagelijks programma.

“Ik bedank VTM, mijn team én mijn kijkers voor de vier mooie seizoenen en de in totaal 300 afleveringen”, zegt Sandra Bekkari. “Kiezen is altijd een beetje verliezen. Ik popel om dit najaar een nieuw concept met mijn publiek te delen dat onder andere zal bestaan uit een boekenreeks, een event en tal van andere food-initiatieven. Ik bouw verder aan mijn werk om een gezonde levensstijl nog makkelijker in ieders leven te passen.”

Davy Parmentier, creatief programmadirecteur VTM: “We zijn Sandra bijzonder dankbaar voor haar inzet én om haar kennis als experte in gezonde voeding met onze kijkers te delen. We begrijpen dat ze als voedingsdeskundige permanent haar research naar nieuwe food-inzichten wil voeden. We sluiten niet uit dat er in de toekomst nog samenwerkingen komen en steunen haar dan ook volop in het ontwikkelen van nieuwe projecten.”
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Shakira moessa

  Eindelijk !! Kon zelfs niet deftig koken !! Graag Sofie Dumont terug op het scherm !!!

 • Rita Spaey

  Spijtig, dit was eten naar onze tand. Voedzaam,gezond en heel eenvoudig, overzichtelijk klaar te maken. Hopelijk komen er nog boeken...alle 5 de uitgaven zijn eveneens eenvoudig, overzichtelijk en vlug opzoeken van recepten met de kleuren. Dankjewel en hopelijk tot vlug terug op tv. ❤️

 • samantha houben

  Laat sofie dumont dan maar terug komen.. die is aangenaam om naar te kijken en maakt tenminste echt eten.

 • Paul Boutsen

  In die 300 aflevering was het altijd maar "gezond" en "gezond". Ze kan natuurlijk goed koken maar ze meer diëtiste dan kokkin. Ik heb geen boodschap aan al dat "magere mensen" eten. Jeroen Meus maakt tenminste alledaagse, vettige gerechten met veel zout.

 • Marc Sierens

  Hoofdreden geen kijkers en belangstelling genoeg voor haar konijnenvoer,gezonde voeding is een breed gegeven en er zijn al boeken genoeg van.