Samuel van 'Belgium's got talent'
Volledig scherm
PREMIUM
Samuel van 'Belgium's got talent' © Klaas De Scheirder

Samuel uit ‘Belgium’s Got Talent’ kampte met zware hernia: “Stel je voor, de stoere B-boy die zelfs zijn veters niet kan knopen”

TV“Van een comeback gesproken.” De jury van ‘Belgium’s Got Talent’ was lovend over Samuel Revell (34), door zijn breekbare breakdance moest zelfs An Lemmens haar ontroering wegslikken. Al 20 jaar staat de Antwerpse ‘B-Boy’ - de juiste term voor breakdancer - aan de top in de danswereld. Hij veroverde een rol in de film ‘StreetDance 2 3D’ en toonde zijn moves van Zuid-Korea tot Amerika. Tot hij zes jaar geleden geveld werd door een hernia. “Ik kon mijn bed niet meer uit en de trap niet meer af.”

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. OnlyFans-model Veerle Peeters getuigt: “Megan en Pommeline verdienen mogelijk tot 30.000 euro per maand”
  Play

  OnlyFans-mo­del Veerle Peeters getuigt: “Megan en Pommeline verdienen mogelijk tot 30.000 euro per maand”

  In ‘Play Café’ was OnlyFans-model Veerle Peeters op bezoek. Ze vertelt er over de positieve, maar vooral ook over de negatieve kant van het platform. Zo is het voor mensen met een bepaalde fanbase haalbaar om grote bedragen in de wacht te slepen dankzij het medium. Maar aan de andere zijde zijn er ook een hoop gevaren aan verbonden: “Loverboys van vroeger, dat zijn nu de agentschappen.”
 3. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Ruth Beeckmans na het verlies van partner Gary voor het eerst terug op VTM: "Ik besef nu hoe belangrijk het is de liefde te koesteren"
  Play
  Showbits
  14

  Ruth Beeckmans na het verlies van partner Gary: "Ik besef nu hoe belangrijk het is de liefde te koesteren"

  Ruth Beeckmans (40) heeft gisteravond haar comeback gemaakt na enkele zware maanden privé. Eind april overleed haar partner Gary, totaal onverwacht. Dat ze nu het nieuwe programma ‘Verliefd, verloofd en getrouwd in 24 uur’ in goede banen leidt, is alles behalve evident. “Ik besef nu hoe belangrijk het is de liefde te koesteren”, vertelt ze aan Senne in een nieuwe Showbits.