Samuel van 'Belgium's got talent'
Volledig scherm
PREMIUM
Samuel van 'Belgium's got talent' © Klaas De Scheirder

Samuel uit ‘Belgium’s Got Talent’ kampte met zware hernia: “Stel je voor, de stoere B-boy die zelfs zijn veters niet kan knopen”

TV“Van een comeback gesproken.” De jury van ‘Belgium’s Got Talent’ was lovend over Samuel Revell (34), door zijn breekbare breakdance moest zelfs An Lemmens haar ontroering wegslikken. Al 20 jaar staat de Antwerpse ‘B-Boy’ - de juiste term voor breakdancer - aan de top in de danswereld. Hij veroverde een rol in de film ‘StreetDance 2 3D’ en toonde zijn moves van Zuid-Korea tot Amerika. Tot hij zes jaar geleden geveld werd door een hernia. “Ik kon mijn bed niet meer uit en de trap niet meer af.”

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.