Samson & Marie brengen eerste videoclip uit

Samson & Marie
BELGA Samson & Marie
Zo’n drie weken geleden werd Marie Verhulst officieel tot het nieuwe baasje van Samson gekroond. Bij die nieuwe rol hoort uiteraard ook een eerste liedje, ‘Samson & Marie’, en nu is er ook een bijpassende videoclip. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Dat Marie Verhulst als het nieuwe baasje van Samson werd gekozen, is ondertussen algemeen bekend. Het kersverse duo hoopt ook muzikaal potten te breken met hun eerste single ‘Samson & Marie’, die al een tijdje geleden uitkwam. Nu is er ook de bijhorende videoclip, die te zien is op het YouTube-kanaal van Studio 100, Studio 100 TV en de Studio 100 Go-app. En de fans zaten duidelijk te wachten tot de videoclip om 17 uur gelanceerd werd. “Pff, wie vindt dit ook spannend?”, schreef iemand. Een andere zat dan weer duidelijk af te tellen: “Ik kan niet meer wachten!” Of: “Nog één minuut!” En de videoclip, met beelden uit de Afscheidsshow, viel duidelijk in de smaak. “Wanneer gaat dit kanaal nou Samson & Marie heten! FANTASTISCHE videoclip!”, stelde een fan, die Gertje duidelijk al vergeten was. Maar het was vooral Marie die op heel wat steunbetuigingen kon rekenen: “Wat een leuke eerste videoclip! Heel veel succes Marie! Je doet het nu al geweldig”, klonk het onder meer. 

Momenteel werken Samson, Gert en Marie de Afscheidsshows af. De teller staat momenteel op 130.000 verkochte tickets. Naast de shows in de paasvakantie, zijn er ook extra shows in de krokusvakantie. Deze zomer komt er nog meer nieuwe muziek uit. Het nieuwe duo zal tijdens de zomermaanden ook in Plopsaland de Panne te zien zijn met een nieuwe zomershow. Dat laat Studio 100 weten. 

Tickets & info: studio100.com
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lindsey Clauw

  Ze is er echt voor in de wieg gelegd ze doet het super

 • Lucas Vissers

  Zou beter een beetje deftiger kleding aanschaffen !

 • Karina De smet

  Heel leuke videoclip, heel mooi gezongen en Marie komt heel goed over , op haar lijf geschreven zou ik zeggen. PROFICIAT Marie doe zo verder, jij bent nu al een ster . Denk dat je veel succes gaat hebben in elke show. Proficiat ook aan Gert met zo’n mooie en talentvolle dochter .

 • Anita Debock

  Samson en Marie gaan dat super doen .Marie heeft een fantastische stem .Veel succes Samson en Marie .

 • Lotte Van Lommel

  Supergoed bezig Samson & Marie! Ik ken het liedje al een paar weken vanbuiten, kan niet wachten op de volgende hit!