Samson en Marie waarschuwen kinderen voor internetgevaren: “Belangrijke boodschap om mee te geven”

ShowbizzSamson en Marie hebben het druk deze zomer. Niet alleen staat hun agenda vol met optredens gepland, maar ze brengen nu ook een filmpje uit om kinderen te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Niet alleen Samson & Marie brengen zo’n filmpje uit, ook andere ‘Studio 100'-figuren, zoals bijvoorbeeld K3. Showbits-reporter Jarne ging langs bij Samson en Marie en vroeg hen waarom dit nu zo belangrijk is voor hen.

 1. Max Colombie van Oscar and The Wolf maakt comeback op Lowlands en Pukkelpop
  MUZIEK

  Max Colombie van Oscar and The Wolf maakt comeback op Lowlands en Pukkelpop

  Op zeventien juni annuleerde Max Colombie (31), het gezicht achter Oscar and the Wolf, een reeks optredens. De zanger had nood aan rust omdat hij kampt met angstaanvallen en een depressie. Maar binnenkort keert hij terug naar het podium, onder meer op Lowlands en Pukkelpop. Dat liet Colombie zelf weten via Instagram. “Het idee om op het podium te staan is beangstigend, maar ik hoop dat het me gaat helpen.”
 2. Luka Cruysberghs: "Dat 'Brussels Airlines'-lied van Hooverphonic? Daar zou ik nu niet meteen aan meegewerkt hebben”
  Play
  Showbizz
  14

  Luka Cruys­berghs: "Dat 'Brussels Airlines'-lied van Hooverpho­nic? Daar zou ik nu niet meteen aan meegewerkt hebben”

  Zangeres Luka Cruysberghs werkt deze zomer haar nieuwe muziek af. Met ook even tijd voor vakantie in Portugal. Ontspannen in het waterpretpark en gaan wandelen met asielhondjes. Nu richt ze al haar pijlen op haar eerste soloshow, die gaat op 13 oktober in première in de AB-Club in Brussel. Daarmee sluit ze het hoofdstuk Hooverphonic definitief af. En ja ze zag ook al het Brussels Airlines-spotje. “Speciaal, maar daar zou ik misschien niet meteen aan meegewerkt hebben”, geeft ze wel nog mee. Bekijk het in een nieuwe Showbits.