Samson & Marie verwelkomen nieuwe personages: “Maar de Burgemeester is ook nog van de partij"

TVSamson en Marie zijn een paar dagen geleden neergestreken op de Grote Markt in Mechelen met hun pop-up -ijssalon. Meteen het decor voor hun tweede tv-serie ‘IJsjestijd’, die vanaf september te zien is op Ketnet. En er duiken nieuwe personages op. 

 1. "Ik heb toch al meer dan 20.000 euro uitgegeven": zo verslavend kan plastische chirurgie zijn
  Play
  TV
  11

  "Ik heb toch al meer dan 20.000 euro uitgegeven": zo verslavend kan plastische chirurgie zijn

  Een borstvergroting, neuscorrectie of butt lift. Hoe groot is het taboe in Vlaanderen nog? Daarover gaat de nieuwe docureeks op Streamz: ‘Chasing Beauty: Perfectie te koop?’, van dezelfde makers als ‘OnlyFans: de Naakte Vlaamse Waarheid’. Negen jonge vrouwen en mannen laten zich volgen in hun zoektocht naar de ideale schoonheid. Hoeveel kost het? Is het gevaarlijk? Zouden ze het opnieuw doen? Senne spreekt met Jelena Topalovic uit ‘De Bachelor’ en Diaz Pena Verlez uit ‘Ex on the Beach’. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. Tommy Lee post video’s waarin hij stoned is én heeft creatieve oplossing voor zijn ‘dickpic’
  Play
  CELEBRITIES

  Tommy Lee post video’s waarin hij stoned is én heeft creatieve oplossing voor zijn ‘dickpic’

  Mötley Crüe-oprichter Tommy Lee (59) deelt opnieuw een expliciete ‘dickpic’ op Instagram. Deze keer in de vorm van een schilderij. De zanger postte het kunstwerk een uur nadat hij video’s deelde waarin hij stoned was. Afgelopen donderdag deelde de muzikant al een foto van zijn getatoeëerde lichaam, in volle glorie. Vijf uur later werd het kiekje alweer verwijderd. Naaktfoto’s gaan namelijk tegen de regels van het platform in. Maar daar had Lee een creatieve oplossing voor.