Samantha Steenwijk
Volledig scherm
Samantha Steenwijk © VTM

Samantha Steenwijk over nieuw K3'tje Julia: “Het ging niet om het uiterlijk, we zochten kwaliteit”

ShowbizzDe zoektocht in ‘K2 zoekt K3' naar een nieuw K3'tje begon als een podium voor iedereen. Het had een jongen kunnen zijn, een transgender of iemand met andere haarkleur dan blond. Maar na Kathleen, Josje en Klaasje is de Nederlandse blondine Julia (19) het nieuwe K3'tje. Jurylid Samantha Steenwijk (35) geeft meer toelichting bij de keuze. 

13 reacties

 • zina riffia

  2 maanden geleden
  Echt? Kwaliteit? Dan was je bij Diede aan het juiste adres. Want de vrolijke Julia ging met haar stem soms uit de bocht. Ze hadden lang duidelijk gemaakt dat Diede het niet ging worden, klein zusje, adoptiezusje, belachelijk. Bon, veel succes Diede ik gun u een heel mooi toekomst. Amy was nr2. Best grappig, mooie meid maar de zang was echt wel constant ondermaats.
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Ik denk nog steeds aan Jindra ! Dat was ook de betere !
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Diede was veruit de beste
 • marc verhaert

  2 maanden geleden
  Stop toch met al die flauwekul uit te kramen, het MOEST een Nederlandse, blonde of geblondeerde worden, de commerce moet blijven draaien in Holland hoor ! Puur voor het geld moet daar een Hollandse in zitten , anders zouden ze toch alleen maar Vlaamse kandidaten toelaten zeker !
 • Diane Vervaeck

  2 maanden geleden
  We hebben nooit Diede haar ware gelaat gezien. Vocaal mogelijk de beste maar schijn bedriegt..
 1. Rechter verbiedt uitzending ‘De Kasteelmoord’ (VTM): “Elisabeth Gyselbrecht vraagt eigenlijk dat we er nooit nog iets over zeggen”
  Play
  65

  Rechter verbiedt uitzending ‘De Kasteel­moord’ (VTM): “Elisabeth Gysel­brecht vraagt eigenlijk dat we er nooit nog iets over zeggen”

  VTM mag de vierdelige reeks ‘De Kasteelmoord’ - die vanavond in première zou gaan - voorlopig niet uitzenden. Dat kreeg de zender vanmiddag te horen gekregen na een eenzijdig verzoekschrift van de advocaat van weduwe Elisabeth Gyselbrecht. Volgens gerechtsjournalist Faroek Özgünes zou Gyselbrecht zeggen dat de programmamakers elementen uit het strafdossier hebben gehaald die haar privacy en die van haar kinderen schenden en dat er mogelijk inbreuken zijn gebeurd op de journalistieke code. Volgens Özgünes bevat de reeks echter geen nieuwe elementen en heeft Gyselbrecht de docureeks ook helemaal nog niet gezien.