Samantha Steenwijk
Volledig scherm
Samantha Steenwijk © VTM

Samantha Steenwijk over nieuw K3'tje Julia: “Het ging niet om het uiterlijk, we zochten kwaliteit”

ShowbizzDe zoektocht in ‘K2 zoekt K3' naar een nieuw K3'tje begon als een podium voor iedereen. Het had een jongen kunnen zijn, een transgender of iemand met andere haarkleur dan blond. Maar na Kathleen, Josje en Klaasje is de Nederlandse blondine Julia (19) het nieuwe K3'tje. Jurylid Samantha Steenwijk (35) geeft meer toelichting bij de keuze. 

13 reacties

 • zina riffia

  1 jaar geleden
  Echt? Kwaliteit? Dan was je bij Diede aan het juiste adres. Want de vrolijke Julia ging met haar stem soms uit de bocht. Ze hadden lang duidelijk gemaakt dat Diede het niet ging worden, klein zusje, adoptiezusje, belachelijk. Bon, veel succes Diede ik gun u een heel mooi toekomst. Amy was nr2. Best grappig, mooie meid maar de zang was echt wel constant ondermaats.
 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Ik denk nog steeds aan Jindra ! Dat was ook de betere !
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Diede was veruit de beste
 • marc verhaert

  1 jaar geleden
  Stop toch met al die flauwekul uit te kramen, het MOEST een Nederlandse, blonde of geblondeerde worden, de commerce moet blijven draaien in Holland hoor ! Puur voor het geld moet daar een Hollandse in zitten , anders zouden ze toch alleen maar Vlaamse kandidaten toelaten zeker !
 • Diane Vervaeck

  1 jaar geleden
  We hebben nooit Diede haar ware gelaat gezien. Vocaal mogelijk de beste maar schijn bedriegt..
 1. Ook dochter Madonna moet op tijd komen: Lourdes mag niet meer binnen op modeshow Marc Jacobs
  Play
  Celebrities

  Ook dochter Madonna moet op tijd komen: Lourdes mag niet meer binnen op modeshow Marc Jacobs

  De 26-jarige Lourdes Leon mag dan wel de dochter zijn van popicoon Madonna (64), ook zij kan niet te laten komen voor een prestigieus evenement. Lourdes en een vriend wilden donderdagavond binnenwandelen op de modeshow van Marc Jacobs. Maar de deuren waren al dicht én ze werden geweigerd door de security. Volgens een TikTokker waren ze net op tijd, om 18 uur, het uur dat de show begon. Anderen beweren dat ze net te laat waren.