Sam Neill zal een hoofdrol gaan spelen in 'The Twelve', een Australische remake van 'De Twaalf'. Hij zal een advocaat spelen, een rol die Josse De Pauw bij ons vertolkte.
Volledig scherm
Sam Neill zal een hoofdrol gaan spelen in 'The Twelve', een Australische remake van 'De Twaalf'. Hij zal een advocaat spelen, een rol die Josse De Pauw bij ons vertolkte. © Photo News/Eén

Sam Neill krijgt hoofdrol in Australische remake ‘De Twaalf’

Deadline‘Jurassic Park’-acteur Sam Neill (74) heeft een hoofdrol gekregen in ‘The Twelve’, een Australische remake van Eén-reeks ‘De Twaalf’. Dat schrijft Deadline. 

 1. Experte ‘Blind Getrouwd’: “We kunnen koppels niet weerhouden van daten na experiment”
  Play
  Showbits

  Experte ‘Blind Getrouwd’: “We kunnen koppels niet weerhouden van daten na experiment”

  Met liefst twee koppels die getrouwd blijven, was het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ één van de meest succesvolle ooit op VTM. Gemiddeld is nog maar 1 match per seizoen samen. Om te weten hoe dat komt, praat Desna met relatietherapeute Sarah Hertens, die meewerkt aan het programma. De Deense wetenschapper die de formule van ‘Blind Getrouwd’ uitdokterde, is sinds dit seizoen minder nauw betrokken. De makers hebben intussen genoeg expertise opgebouwd. Hertens reageert ook op de kritiek dat de deelnemers pas echt gaan voor de relatie eens de camera’s gestopt zijn met draaien. “Liefde laat zich niet forceren, maar zeker ook niet tegenhouden”, vertelt ze in een nieuwe Showbits.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.