Sam Gooris en kroost (Kelly Pfaff, Kenji, Shania,) gaan op vakantie voor 'Expeditie Gooris', een gloednieuw reisprogramma op VTM2.
Volledig scherm
Sam Gooris en kroost (Kelly Pfaff, Kenji, Shania,) gaan op vakantie voor 'Expeditie Gooris', een gloednieuw reisprogramma op VTM2. © VTM

Sam Gooris maakt roadtrip met gezin in nieuw programma 'Expeditie Gooris'

TVFijn nieuws voor de trouwe fans van Sam Gooris (48) en zijn familie. Naast zijn avonturen in ‘De Pfaffs’, die dezer dagen te herbeleven vallen op VTM2, krijgen Sam en zijn gezin nu ook zijn een eigen realityreeks op dezelfde zender. 

 1. Sven De Ridder volgt boze Stany Crets: “Ze hadden dit eerder kunnen beslissen”

  Sven De Ridder volgt boze Stany Crets: “Ze hadden dit eerder kunnen beslissen”

  Jan Jambon riep donderdag op om alle indooractiviteiten te schrappen. Daar is de cultuursector niet over te spreken. Regisseur Stany Crets in het bijzonder. Hij uitte zijn kritiek donderdag meteen na de uitspraken van de Vlaams minister-president. “Ik ben boos omdat wij het onderwerp zijn van een soort morbide loterij. Daar grabbelen ze in een pot en zien ze dat ze de cultuursector gaan sluiten.” Maar ook Sven De Ridder had het graag anders gezien zodat er verder gepland kan worden. “We staan voor het begin van het theaterseizoen met verschillende premières. Dan hadden ze toch beter eerder beslist, want nu is het niet zeker of het door mag gaan.”
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Witloof leren eten, zonnecrème smeren en zijn we allemaal racistisch? Dit was ‘Ze Zeggen Dat’
  TV
  1

  Witloof leren eten, zonnecrème smeren en zijn we allemaal racistisch? Dit was ‘Ze Zeggen Dat’

  In ‘Ze Zeggen Dat’ testte Dina of het klopt dat je echt alles kan leren eten. Op haar bord: kaas. Iets waar Dina spontaan van moet kokhalzen. “Als kind lustte ik al geen kaas en nu nog steeds niet. Ik vind dat kaas een zure geur heeft.” Daarnaast onderzoeken Andy en Dina ook of iedereen racistisch is en of zonnepanelen met een digitale teller niet meer rendabel zijn. En voor dat laatste experiment krijgen ze hulp uit onverwachte hoek: Pat Krimson en Loredana komen een feestje bouwen.