Exclusief voor abonnees

Sam Gooris en Willy Sommers trekken deze zomer heel Vlaanderen door: “Omkleden in keukentent met gazetten op de vloer: dat nooit meer”

Sam Gooris (46) & Willy Sommers (66)
Photo News Sam Gooris (46) & Willy Sommers (66)
Ze zijn de ongekroonde koningen van de zomer. In juli en augustus treedt tussen Kinrooi en Koksijde geen enkele artiest méér op dan Willy Sommers (66) of Sam Gooris (46). 'Als een leeuw in een kooi' zal deze vakantie 54 keer live te horen zijn, 'Basketsloefkes' 52 keer. Zegt de ene: "Sam is een jukebox, een ambiancekanon." Reageert de andere: "Wat moet ik dan over u zeggen? Gij hebt nog honderdduizend hits meer!"

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ROBERT GERTS

  @William Goemaere: de term “Golden Oldies” heeft niets, maar dan ook niets met Vlaams gejank te maken! Die komen van wereldsterren, niet van profiteurs. Willy sommers...OK. Die heeft er een loopbaan opzitten. Maar Sam Gooris vertoonde zijn luiheid jarenlang in de kluchtsoap van de Pfaff’s! Maar goed, ZIJ zijn niet dom en achterlijk, maar het volk dat er geld aan geeft om hen te zien janken wel! Ik schaam me in hun plaats!

 • William Goemaere

  Vanwaar komt de term golden oldies? Net omdat de mensen graag oude nummers terughoren. En een mens kleed zich niet om op kranten

 • Geeraard Hens

  Dag Erwin, ik weet niet of ge dit artikel goed hebt gelezen, maar die heren klagen toch zeker niet hoor, integendeel!

 • Nikolaas Bouman

  Praatjesmakers! Ik ken ze helemaal niet, nooit van gehoord!

 • Erwin Vandriessche

  Ze moeten niet klagen hé en mogen blij zijn dat ze nog gevraagd worden om op te treden in dit land! Want als je alsmaar dezelfde liedjes brengt of zelfde genre, begint het na 30' wel saai te worden hé! Vergeet niet dat we ook betere artiesten hebben met een meer internationaal publiek. En de plaats waar ge u moet omkleden is toch egaal hé, als er maar een plaats voorzien is, of moet het voor die heren een luxekamer zijn? Natuurlijk kan een WC niet!