Ga naar de mobiele website
^ Top

Sam en Jorien winnen #MetSheeran en mogen hun idool ontmoeten

Jorien waagde haar kans in de winkelkarquiz van Iedereen Beroemd.
VRT Jorien waagde haar kans in de winkelkarquiz van Iedereen Beroemd.
De kogel is door de kerk: Sam Van Hool uit Attenhoven en Jorien Szkudlarski uit Peer zijn de grote winnaars van de Ed Sheeran-wedstrijd van MNM. De twee dolgelukkige fans mogen hun grote idool ontmoeten tijdens een unieke meet & greet.

Op woensdag 5 april staat dé artiest van het moment in het Sportpaleis: Ed Sheeran. Het concert is helemaal uitverkocht, maar MNM lanceerde een wedstrijd om Ed op die dag van heel dichtbij te zien. De inzet: een unieke meet & greet en een intieme sessie met Ed waar hij de gelukkige winnaars recht in de ogen zal kijken. Om kans te maken op die meet & greet was de opdracht om op een creatieve manier met de hashtag#MetSheeran in de nationale pers te geraken.

Iedereen die de afgelopen week op die manier de nationale pers haalde, maakte kans op een plekje tijdens de intieme sessie. De deelnemers gingen ver: van het inzingen van een West-Vlaamse cover, over het ontwerpen van een eigen Ed Sheeran-kledinglijn, tot een Antwerpse versie van een Ed Sheeran-videoclip met in de hoofdrol 'Ted Sheeran', een rosse teddybeer met een gitaartje.

MNM.be

Dit was zo schoon! ♡ Proficiat Jorien & Sam, jullie ontmoeten binnenkort Ed Sheeran! #MetSheeran

De winnaars
De jury besliste vanochtend wie de ultieme winnaars zijn en belden hen live op tijdens de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Sam Van Hool uit Attenhoven en Jorien Szkudlarski uit Peer mochten zich gelukkig prijzen. Beiden winnen een duoticket. Sam doorkruiste het hele land om zijn lief de overwinning te bezorgen. Drie dagen op de baan en drie brandstoftanken verder heeft hij een prachtige collage bij elkaar gesprokkeld. Hij fotografeerde zichzelf telkens voor een kasteel (naar aanleiding van de hit "Castle on the hill") met een letter die samen de zin vormen: "Ed Sheeran, my girlfriend really wants to meet you."

Jorien reed dan weer helemaal van Peer naar Stabroek om haar kans te wagen in de Winkelkarquiz van Iedereen beroemd. En dat lukte haar: ze verscheen op maandag 13 maart op alle televisietoestellen #MetSheeran in de hand.

MNM
Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug