Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Sam De Bruyn opent webshop met duurzaam reismateriaal: “Maar als een collega bij de radio even uitvalt, mogen ze me altijd bellen”

ShowbizzRadiomaker Sam De Bruyn (35) opent vandaag de ‘digitale deuren’ van zijn gloednieuwe webshop Skolto. Op de site kan je heel wat reismateriaal vinden dat een ecologisch alternatief is voor gekende reisspullen. De Bruyn kreeg voor de site hulp van niemand minder dan zijn man Wannes, die zelf gespecialiseerd is in duurzaamheid. “Hoewel met je man samenwerken een serieuze relatietest kan zijn, loopt het voor ons momenteel supergoed.”

1 reactie

 • Koen Callens

  2 maanden geleden
  OMG : wat een prullaria op die website. Een groot deel van die spullen is gewoon rommel dat je als kampeerder 1x gebruikt. En daarna nooit meer. Je kan beter in de AS Adventure, de Zwerver in Herentals of een andere outdoor winkel deftige kampeerspullen zoeken.
 1. Muziektalent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022
  Muziek

  Muziekta­lent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022

  Fien Germijns en Rik De Bruycker maakten maandag op Studio Brussel de negen finalisten bekend van De Nieuwe Lichting 2022, de jaarlijkse zoektocht van de radiozender naar nieuw muziektalent. Uit bijna 800 inzendingen werden ze geselecteerd door de muziekredactie van de Studio Brussel en een professionele jury. Luisteraars hebben vanaf nu een week lang de tijd om voor hun drie favorieten te stemmen. Wie uiteindelijk wint, wordt op maandag 31 januari tussen 17 en 18 uur bekendgemaakt.