Salar Azimi uit ‘The Sky is the Limit’ gooit alle remmen los in Monaco: “150.000 euro uitgegeven op vijf dagen”

ShowbizzEen gouden mitrailleur die champagne spuit en een ander dat de groene eurobiljetten in het rond doet vliegen. Decadentie ten top bij Salar Azimi (39). De Nederlandse zakenman en miljonair uit ‘The Sky is the Limit’ heeft er een ‘aparte’ vijfdaagse opzitten in Monaco. “Mijn maat was jarig, alle remmen moésten los”, glundert hij nog na. “Ik heb zelfs m’n horloge gewassen met Dom Pérignon” 

23 reacties

 • Toran Korshnah

  9 maanden geleden
  Goede champagne is een product dat met vakkennis en liefde gemaakt wordt. Dat rond spuiten is onrespectvol. Gans dat gedoe is onrespectvol. En dan nog lopen stoefen. Hier heb ik geen woorden voor.
 • Luc Ver Eecke

  9 maanden geleden
  Hij zou beter wat van onze elektrische rekening betalen .
 • Suttirat Rujirachaipat

  9 maanden geleden
  En hoeveel belastingen heb je dit jaar betaald?
 • Yves Janssens

  9 maanden geleden
  Gewoon degoutant. Spendeer het liever nuttig, bv aan de mensen in de Ardennen die na de overstromingen bijna niets meer hebben. Als je er dan zo nog mee uitpakt laat helemaal zien wat voor persoon je bent. Iemand waar ik niet mee bevriend wil zijn! Laag, echt laag.
 • Walter Verelst

  9 maanden geleden
  În de plaats van champagne in 't rond te spuiten zou je misschien beter wat empatie vertonen voor je medemensen die honger lijden.Voor dat geld kun je vele hongerige mondjes mee vullen. Vriendelijke en gezonde groeten.