Sabine Hagedoren stopt elke zomer een geheime boodschap in haar weerbericht

Sabine Hagedoren
© VRT - Neil Van Craeynest Sabine Hagedoren
Sabine Hagedoren (51) was vandaag te gast in het radio 1-programma ‘De zomer van 2019' en daar vertelde ze iets opmerkelijks. Iedere zomer verstopt de weervrouw een geheime boodschap in haar weerbericht.

“Een keer per zomer eindig ik mijn weerbericht met een knipoog”, vertelt Sabine aan presentator Evert Venema. “Dat is er eentje naar Mark en Claudine, twee vrienden die een B&B uitbaten in Zuid-Frankrijk en waar we al tien jaar lang iedere zomer op vakantie gaan. We hebben er altijd hele fijne vakanties en voor ik daar vertrek, zeg ik dat ze het volgende uitzending moeten kijken omdat ik knipoog naar hen en aan hen denk.”

Deze zomer zal Sabine uitzonderlijk geen boodschap via televisie naar haar vrienden sturen. “Deze zomer gaan we er niet geraken, maar ik ga er zeker nog naartoe hoor”, vertelt de weervrouw die even later ook nog toegaf dat haar kinderen telkens wegzappen wanneer ze in beeld is. Het is Sabine zelf die hen er af en toe op moet wijzen dat ze zelf haar weerbericht wil zien.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luciano Van As

  Begin van de week kondigt Sabine een vrij fraaie week aan, met misschien wat regen. Hoor ik vandaag Frank Deboosere, en zien de weerkaarten er ineens veel slechter uit. Frank vertrek aub op vakantie !

 • stefan crama

  Met Sabine het beste moment van het nieuws.

 • Staaf De Slovere

  Ik kende haar niet als man, maar ik ben toch blij dat ze weervrouw is. Mooie dame.

 • Eduard Maes

  Een heel fijne weervrouw net als die nieuwe weerman. Met Frankske heb ik het lastiger omdat hij nogal veel de windenergie benadrukt(te).