Sabine Hagedoren
Volledig scherm
Sabine Hagedoren © © VRT - Neil Van Craeynest

Sabine Hagedoren over het verlies van haar man: “Soms vind ik iets terug dat me aan hem doet denken, dat komt aan”

ShowbizzSabine Hagedoren vertelde in ‘De Madammen’ op Radio 2 openhartig over het verlies van haar echtgenoot, Jurgen, die stierf in 2016. Ze is vandaag meter van het project Rouw- of Verliescafé Vlaanderen, waar lotgenoten over hun verlies kunnen praten. 

2 reacties

 • Hugo Van Haevre

  3 jaar geleden
  Na 8 maand weduwnaar maak ik dat haast nog dagelijks mee geen kinderen of familie door ziekte kan ik haast niet buiten en word gek van het alleen te zijn
 • Patrick Verbelen

  3 jaar geleden
  Klopt als een bus, een lade open trekken, kledij doorzoeken, iets op internet opzoeken, er zijn altijd wel dingen die onverwacht herinneringen oproepen. Dan stopt de wereld even en komt alles weer boven, het gemis en vooral veel verdriet. Er was nog zoveel te vertellen maar dat kan niet meer, soms zou ik willen dat er in de hemel een bezoekuur was. .
 1. INTERVIEW. Tatyana Beloy: “Ik ben niet altijd goed behandeld in relaties. Dat wil ik niet meer”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Tatyana Beloy: “Ik ben niet altijd goed behandeld in relaties. Dat wil ik niet meer”

  Een slechte stiefvader bezorgde haar moeilijke jeugdjaren en toen ze oud genoeg was om zelf de mannen in haar leven te kiezen, deed Tatyana Beloy dat niet altijd juist. Ze ging wonen in Londen, Los Angeles en Amsterdam, maar wat ze al die tijd zocht, vindt ze vandaag gewoon in Kontich. “Konrad tegenkomen, dat was ‘wow’.” Zestien vragen van psychiater Dirk De Wachter. Evenveel antwoorden, recht uit het hart.