Sabine Hagedoren
Volledig scherm
Sabine Hagedoren © © VRT - Neil Van Craeynest

Sabine Hagedoren over het verlies van haar man: “Soms vind ik iets terug dat me aan hem doet denken, dat komt aan”

ShowbizzSabine Hagedoren vertelde in ‘De Madammen’ op Radio 2 openhartig over het verlies van haar echtgenoot, Jurgen, die stierf in 2016. Ze is vandaag meter van het project Rouw- of Verliescafé Vlaanderen, waar lotgenoten over hun verlies kunnen praten. 

2 reacties

 • Hugo Van Haevre

  2 jaar geleden
  Na 8 maand weduwnaar maak ik dat haast nog dagelijks mee geen kinderen of familie door ziekte kan ik haast niet buiten en word gek van het alleen te zijn
 • Patrick Verbelen

  2 jaar geleden
  Klopt als een bus, een lade open trekken, kledij doorzoeken, iets op internet opzoeken, er zijn altijd wel dingen die onverwacht herinneringen oproepen. Dan stopt de wereld even en komt alles weer boven, het gemis en vooral veel verdriet. Er was nog zoveel te vertellen maar dat kan niet meer, soms zou ik willen dat er in de hemel een bezoekuur was. .
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.