Sabine Hagedoren
Volledig scherm
PREMIUM
Sabine Hagedoren © © VRT - Neil Van Craeynest

Sabine Hagedoren blikt terug op ‘Vlaanderen vakantieland’ en vooruit naar vakantie: “Tweede helft van de zomer kan voor mooie verrassingen zorgen”

ShowbizzVlaanderen vakantieland is weer op het scherm, in een nieuwe versie! De komende weken blikken we terug met enkele ex-presentatoren. In 2000 startte Sabine Hagedoren (nu 52) bij het populaire programma. Ze was toen al zeven jaar weervrouw bij de openbare omroep en zou zeven jaar aan boord blijven van Vlaanderen vakantieland.

3 reacties

 • gustaaf carpels

  1 maand geleden
  Sabine heb je altijd al een mooie stijlvolle intelligente vrouw gevonden zonder kapsones en als ik je ooit moest tegenkomen op een zonnig terras trakteer ik je Een pintje of glas wijn. Ik wens je het beste..
 • willem merken

  1 maand geleden
  geniet ervan zolang het nog kan en mag.
 • patrick notaerts

  1 maand geleden
  Presentatie van Vlaanderen Vakantieland is totaal verschillend van de vorige. Zij hebben een echte blunder gemaakt. Zeker niet voor herhaling vatbaar.
 1. Een verhuis naar Boston en het einde van Scott en Kourtney: dit vertelden de Kardashian-zusjes tijdens de laatste aflevering van hun realityreeks
  Celebrities

  Een verhuis naar Boston en het einde van Scott en Kourtney: dit vertelden de Kardashian-zus­jes tijdens de laatste aflevering van hun reality­reeks

  Het zit erop. Na 14 jaar en 20 seizoenen is er een einde gekomen aan ‘Keeping Up With The Kardashians’, de realityreeks die van Kim Kardashian (40) en haar familieleden wereldsterren maakte. In de laatste aflevering, die eind vorige week in de Verenigde Staten te zien was, maken Kim, Khloé (36) en Kourtney (42) de balans van hun leven op.