Saartje Vandendriessche.
Volledig scherm
PREMIUM
Saartje Vandendriessche. © Dieter Bacquaert

Saartje Vandendriessche ontdekte door de lockdown wat ze écht wil: “Je hebt maar één leven, en ik wil er werkelijk alles uithalen”

ShowbizzAcht weken lang liet Saartje Vandendriessche (45) Vlaanderen sporten in het Eén-programma ‘Beweeg In Uw Kot!’ De actrice en presentatrice gaf elke dag, net voor het middagjournaal van 13u, vanuit haar eigen woonkamer, een work-out van een kleine 10 minuten. Ook in tijden van corona is het namelijk belangrijk om te blijven bewegen. En tijdens de lockdown stak Saartje nog andere levenslessen op: in PRIMO vertelt ze dat ze voortaan gaat voor wat ze écht wil uit het leven halen.

 1. Oeps! Prins Harry gaat shoppen met Meghan en wordt aanzien als kerstboomverkoper
  Royalty

  Oeps! Prins Harry gaat shoppen met Meghan en wordt aanzien als kerstboom­ver­ko­per

  De Britse prins Harry (36) en Meghan Markle (39) zijn ook maar mensen van vlees en bloed, zo hebben ze bewezen. De hertog en hertogin werden samen gezien toen ze gingen shoppen, op zoek naar een nieuwe kerstboom. Hoewel het koppel deel uitmaakt van de meest beroemde koninklijke familie ter wereld, blijkt niet iedereen hen te herkennen: de prins werd benaderd door een kind die dacht dat hij er kerstbomen verkocht.
 1. Girlpower op Rode Neuzen Dag: Maureen & Silke met Dynamite!
  Play

  Girlpower op Rode Neuzen Dag: Maureen & Silke met Dynamite!

 2. De zon schijnt in ons hart dankzij Bart Peeters!
  Play

  De zon schijnt in ons hart dankzij Bart Peeters!