Saartje Vandendriessche en haar border collie Lasse in de duinen van Oostduinkerke
Volledig scherm
PREMIUM
Saartje Vandendriessche en haar border collie Lasse in de duinen van Oostduinkerke © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Saartje Vandendriessche keert terug naar de duinen waar ze als kind speelde: “Hier beleefde ik de gelukkigste tijd van mijn leven”

Showbizz“Ik zit opnieuw goed in mijn vel,” zegt Saartje Vandendriessche (46), “maar hier heb ik toch de gelukkigste tijd van mijn leven beleefd.” Vanop een duin kijkt ze naar het strand van Oostduinkerke, waar ze elke vakantie van haar jeugd al spelend en ravottend heeft doorgebracht. “Ik leef de laatste jaren weer veel meer zoals ik als kind deed: ik beweeg, ik ben buiten en ik doe duizend-en-één dingen. Misschien ben ik daarom wel opnieuw tevreden.”

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Na 10 talentenjachten wereldwijd waagt Papi Flex nu ook zijn kans in Belgium’s Got Talent: “Internationaal al heel bekend, nu wil ik dat het land waar ik zo warm ontvangen ben me leert kennen”
  PREMIUM
  Ardooie

  Na 10 talenten­jach­ten wereldwijd waagt Papi Flex nu ook zijn kans in Belgium’s Got Talent: “Internati­o­naal al heel bekend, nu wil ik dat het land waar ik zo warm ontvangen ben me leert kennen”

  Kemo Keita, beter bekend onder zijn artiestennaam Papi Flex, is geen onbekende in het wereldje van de talentenjachten. De voorbije jaren was de Guinese Ardooienaar die zijn lichaam in de meest onnatuurlijke poses weet te plooien wereldwijd een ware sensatie. Vrijdag toont hij zijn kunnen voor het eerst op de Belgische televisie tijdens Belgium’s Got Talent.