Prins William en zijn vrouw Kate. Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins William en zijn vrouw Kate. Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. © Photo News

Ruziënde William en Harry herenigd, maar voor hoelang? “Hier gingen lange onderhandelingen aan vooraf”

ROYALTYDe prinsen William en Harry hebben zaterdag aan Windsor Castle het volk gegroet in een zeldzame, gezamenlijke verschijning. Geen mooier eerbetoon dan dit aan hun overleden grootmoeder. Is de dood van koningin Elizabeth de eerste stap naar een verzoening? Onze royaltyexpert Wim Dehandschutter heeft weinig hoop. “De praktijk toont dat de tijd er nog niet rijp voor is.”

 1. Kanye West-fans laten tatoeages weglaseren bij schoonheidssalon: “Als je spijt hebt, helpen wij je graag”
  Play
  Celebrities

  Kanye West-fans laten tatoeages weglaseren bij schoon­heids­sa­lon: “Als je spijt hebt, helpen wij je graag”

  Een Brits schoonheidssalons wil Kanye West-fans helpen bij het verwijderen van tatoeages van de zanger. West kwam de afgelopen weken vaak in het nieuws vanwege antisemitische en racistische opmerkingen. Zo gaf hij aan dat hij Hitler ‘leuk’ vindt en droeg hij ‘White Lives Matter’-kleding. Studio NAAMA in Londen wil misnoegde fans helpen door hun Kanye West-tatoeages weg te laseren. “Als je een tatoeage hebt die geïnspireerd is door iemand die je bewondert, maar die uiteindelijk om de verkeerde redenen in het nieuws komt, dan helpen wij jou verder.”
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Familie-actrice Caroline Maes staat na 20 jaar weer op de planken: “Ik wil vaker uit mijn comfortzone treden”
  Play
  BV

  Familie-actrice Caroline Maes staat na 20 jaar weer op de planken: “Ik wil vaker uit mijn comfortzo­ne treden”

  Oude liefde roest niet en dus keert Caroline Maes (46) na 20 jaar terug naar het theater. Begin volgend jaar speelt de ‘Familie’-actrice mee in ‘Vapeurs 4 - Op Safari’ van Backstage Producties, het theatergezelschap van o.a. James Cooke en Dirk Van Vooren. “James wilde al heel lang eens met mij samenwerken, en ik met hem, maar het kwam er maar niet van”, zegt Caroline. “Maar nu is het gelukt, dankzij mijn goede vriendin Karen Damen.”