Ruth Beeckmans na het verlies van partner Gary voor het eerst terug op VTM: "Ik besef nu hoe belangrijk het is de liefde te koesteren"

ShowbitsRuth Beeckmans (40) heeft gisteravond haar comeback gemaakt na enkele zware maanden privé. Eind april overleed haar partner Gary, totaal onverwacht. Dat ze nu het nieuwe programma ‘Verliefd, verloofd en getrouwd in 24 uur’ in goede banen leidt, is alles behalve evident. “Ik besef nu hoe belangrijk het is de liefde te koesteren”, vertelt ze aan Senne in een nieuwe Showbits.

22 reacties

 • Magda Moors

  2 maanden geleden
  Amai ! Chapeau Ruth . Dat je zo een programma kan presenteren na wat je zelf hebt meegemaakt !!! Fantastisch gedaan !
 • Luc weeremans

  2 maanden geleden
  Proficiat ruth beeckmans je hebt dat super goed gedaan ik wens jullie veel sterkte en je bent een super mooie verschijning terug op tv groetjes
 • rina schoenaers

  2 maanden geleden
  Ik heb het gezien Een dikke proficiat zo moedig en spontaan heb met tranen gezien hoe zij deze koppel begeleide je moet het maar doen zelf uw geliefde moeten afgeven en dan de liefde van een andere in de kijker zetten Pet af dikke proficiat
 • Marc Van Tiggelt

  2 maanden geleden
  Veel sterkte Ruth, maar ook geweldig goed gedaan je nieuwe programma het is geweldig dat je zo sterk bent om al terug de draad op te nemen. Van ons veel respect en steun ook voor je kleine meisjes
 • Davy Descan

  2 maanden geleden
  het fijt dat rut zo een mooi programma presenteert vindt ik heel sterk van haar :en heel mooi maar toch is dat alles behalve evident ;maar ik denk dat het goed is dat rut weer zo veel mogelijk probeert als het kan de draad op te pakken ik ben er van over tuigt dat rut wel weet wat goed voor haar is maar het is wel mooi dat zo veel mensen hun bezorgdheid uiten voor rut rut het is duideluk je staat er niet alleen voor
 1. IN BEELD. Lauren Versnick schittert met nieuw kapsel op de première van Streamz-reeks ‘Déjà Vu’
  TV

  IN BEELD. Lauren Versnick schittert met nieuw kapsel op de première van Streamz-reeks ‘Déjà Vu’

  Geen tijdreis naar het verleden, de première van Streamz-reeks ‘Déjà Vu’ is hier en nu. In Kinepolis Antwerpen flaneerden hoofdrolspelers Lauren Versnick (28) - met nieuw kapsel - Yassine Ouaich (31) en Vincent Van Sande (31) op de rode loper. De serie is vanaf 7 april te streamen, maar in primeur kreeg bekend Vlaanderen al twee afleveringen te zien. Onder hen ‘Dertigers’-actrice Idalie Samad (27) die voor het eerst haar lief meebracht.
 2. RECENSIE. ‘The Big Door Prize’: “Machine, waarom leven wij?”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Big Door Prize’: “Machine, waarom leven wij?”

  ‘Supermarkt’ en ‘toekomstperspectieven’. Ziedaar twee woorden die sinds Delhaize-gate voor heel wat deining zorgen. Maar ook twee woorden die het opzet van de nieuwste tiendelige serie op Apple TV+ weggeven. Daarin raakt een klein Amerikaans stadje in de ban van een mysterieuze machine die van de ene dag op de andere in de lokale kruidenierswinkel opduikt en ieders ware levenspotentieel belooft te onthullen. Of deze scifi en midlifecrisis-gevoelige dramareeks van ‘Schitt’s Creek’-producent David West Read ook z’n eigen levenspotentieel kan ontsluiten, laat staan ten volle kan benutten? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 4. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.