IMDB/Getty
Volledig scherm
© IMDB/Getty

‘Rust’-acteur Jensen Ackles brengt eerbetoon aan overleden Halyna Hutchins: “Een immens verlies”

CelebritiesHalyna Hutchins (42), een cameraregisseur van de film ‘Rust’, kwam afgelopen donderdag om het leven nadat Alec Baldwin (63) per ongeluk een dodelijk schot afvuurde met een vuurwapen. Jensen Ackles, één van de acteurs die meespeelt in de film, eert zijn overleden collega nu op sociale media. “Ze was een inspiratie voor iedereen.”

 1. Vriendin van wijlen Aaron Carter hekelt Grammy’s, vanwege ‘vergeten’ eerbetoon: “Schandalig!”
  Celebrities

  Vriendin van wijlen Aaron Carter hekelt Grammy’s, vanwege ‘vergeten’ eerbetoon: “Schandalig!”

  Zondagavond vond de uitreiking van de 65ste Grammy Awards plaats in Los Angeles. Als vanouds vond er tijdens de ceremonie een ‘in memoriam’ plaats, om overleden sterren te eren. Maar zanger, en broer van Backstreet Boys-lid Nick, Aaron Carter, werd ‘vergeten’. En daar kunnen zijn vriendin Melanie Martin én zijn fans niet mee lachen. “Dit is onaanvaardbaar", klinkt het ontzet.
 2. KIJK. Voormalige miss (28) confronteert klanten wanneer ze grove berichten over haar uiterlijk leest tijdens online gesprek

  KIJK. Voormalige miss (28) confron­teert klanten wanneer ze grove berichten over haar uiterlijk leest tijdens online gesprek

  De Amerikaanse Whitney Sharpe (28) is een ex-miss en succesvolle zakenvrouw met een eigen verkoopbedrijf. W anneer het scherm per ongeluk wordt gedeeld tijdens een online gesprek met een potentiële klant, ziet ze grove berichten over haar uiterlijk. De mannen willen na het voorval verdergaan met het gesprek, maar Whitney beslist om hen te confronteren en filmt het hele gebeuren: “Het is onvergeeflijk!”
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.