Johan en Ruben Degroote uit het tv-programma 'Het Gezin’.
Volledig scherm
Johan en Ruben Degroote uit het tv-programma 'Het Gezin’. © Joel Hoylaerts / Photo News

‘Rubentje’ overvallen in Maximiliaanpark: “Hij werd bedreigd door een tiental mannen”

Showbizz‘Rubentje’, die we nog kennen omdat hij een auto deed crashen tijdens zijn rijlessen in ‘Het Gezin’, maar ook van de boyband BOBBY, werd op 16 oktober beroofd in het Maximiliaanpark te Brussel. 

3 reacties

 • Glenn van Acker

  2 jaar geleden
  Ik heb zo de indruk dat er in brussel niets prioriteit is voor de politie. Het verkeer is een chaos, en je bent nergens echt veilig. brussel is doordrenkt van criminaliteit, drugs, wapens, aggressie, verkeersidioten, etc...
 • Tom Van Genechten

  2 jaar geleden
  Blij dat toch iemand eens het woord migranten in de mond neemt ipv jongeren. Ik hoop mee dat hij zijn step nog terug ziet.
 • ronny meuris

  2 jaar geleden
  Tja iedereen weet dat Brussel het wilde westen van Europa Is waar straffeloosheid de norm is en de verantwoordelijken alles doen om, niks te moeten doen ...
 1. RECENSIE. ‘Hellbound’: “Monsters die uw ziel komen oogsten, zijn niets vergeleken met de sociale horror die hier zegeviert”
  TV

  RECENSIE. ‘Hellbound’: “Monsters die uw ziel komen oogsten, zijn niets vergeleken met de sociale horror die hier zegeviert”

  We gaan vroeg of laat allemaal naar de verdoemenis, alleen komt in ‘Hellbound’ de hel u persoonlijk ophalen. De bovennatuurlijke Zuid-Koreaanse horrorserie had slechts één volledige dag nodig om het wereldwijde succes van ‘Squid Game’ voorbij te steken. Maar moet u de hype ook geloven? Of is Netflix gewoon heel goed in het manipuleren van uw kijkgedrag? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Lisa del Bo, Die Schnappers en nog 6 andere artiesten staan in maart op het Schlagerfestival
  Muziek

  Lisa del Bo, Die Schnappers en nog 6 andere artiesten staan in maart op het Schlager­fes­ti­val

  Na de succesvolle verjaardagseditie, goed voor 60.000 feestvierders, kan je in maart 2022 opnieuw terecht in de Trixxo Arena Hasselt voor een nieuwe editie van het Schlagerfestival. Na de kermis- en feesteditie kiezen de organisatoren volgend jaar voluit voor glitter en glamour. Laura Lynn, Willy Sommers, De Romeo’s en Christoff zijn opnieuw van de partij, net als hun collega Luc Steeno, Lisa del Bo, Yves Segers zowel solo als met Die.