Ruben Van Gucht
Volledig scherm
PREMIUM
Ruben Van Gucht © Tim De Backer

Ruben Van Gucht neemt gas terug na zware fysieke inspanningen: “Ik pas ervoor om nog eens als een hoopje ellende in de zetel te eindigen”

Showbizz“En toen werd ik nog maar eens ziek, in het midden van een zware inspanning.” Ruben Van Gucht (33) excuseert zich nu al voor de beelden die we deze week in ‘Op De Man Af’ te zien krijgen, waarin hij samen met Wesley Sonck de degens kruist met Saartje Vandendriessche en Imke Courtois.

  1. Saartje Vandendriessche daagt alfamannetjes in BV-land weer uit in ‘Op de man af’: “Veel mannen weigerden, ze verklaarden mij zot”
    PREMIUM
    TV

    Saartje Vanden­dries­sche daagt alfamanne­tjes in BV-land weer uit in ‘Op de man af’: “Veel mannen weigerden, ze verklaar­den mij zot”

    Twee jaar geleden verloor ze nipt van de alfamannen in BV-land, nu gaat Saartje Vandendriessche (45) resoluut voor de winst in een nieuw seizoen ‘Op de man af’. Snowkiten in de barre kou van Noorwegen, dagenlang mountainbiken in de Marokkaanse woestijn of tussen de Franse rotsen op een flinterdun koordje balanceren. “Ik heb gehuild en ben mentaal gekraakt, maar een beetje afzien kan geen kwaad.”