Ruben Van Gucht en Blanka Vlašić
Volledig scherm
Ruben Van Gucht en Blanka Vlašić © Maja Prgomet (prgometmaja)

Ruben Van Gucht in alle stilte getrouwd met hoogspringster Blanka Vlašić, de twee verwachten een zoontje

ShowbizzHeuglijk nieuws ten huize Ruben Van Gucht (35). Het sportanker is in alle stilte getrouwd met hoogspringster Blanka Vlašić (38), de eeuwige rivale van Tia Hellebaut en meervoudig Olympisch medaillewinnares. De twee gaven elkaar afgelopen maandag het jawoord  in Split, het stadje in Kroatië waar Blanka woont. Hun liefde werd meteen ook bezegeld want de twee verwachten samen een eerste kindje. 

11 reacties

 • johan fransaert

  3 maanden geleden
  slim van hem een huwelijk is iets privé, maar dit gezegd zijnde proficiat en veel geluk.
 • Staf Van den Eynde

  3 maanden geleden
  Proficiat en veel geluk aan het mooie koppel.
 • peter De ridder

  3 maanden geleden
  Proficiat Ruben, maak maar veel hoogspringertjes ;-)
 • Eddy DeGoei

  3 maanden geleden
  Gefeliciteerd. Mooi koppel ook.
 • Guy Van Severen

  3 maanden geleden
  Proficiat en het allerbeste !!!
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Zo pakt James Cooke zijn stemproblemen aan: “Gert gelooft er niet in”
  Play
  Showbizz
  1

  James Cooke bubbelt erop los én wie gaat er poedel­naakt in de musical 'Vergeet Barbara'?

  Eind dit jaar gaat de feelgood musical ‘Vergeet Barbara’ in première. Op ‘Tien om te Zien’ kon Showbits-reporter Jarne de cast alvast aan het werk zien en hen strikken voor een interview. James kampt wel met stemproblemen, maar gelukkig heeft hij daar al een oplossing voor bedacht. Al zijn Gert, Jonas en Jelle niet meteen overtuigd van de werking ervan. Bekijk het allemaal in deze nieuwe Showbits-video.
 3. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.