Ruben Vanhollebeke in 'Belgium's Got Talent'.
Volledig scherm
Ruben Vanhollebeke in 'Belgium's Got Talent'. © VTM

Ruben uit ‘Belgium’s Got Talent’ is wereldkampioen boogschieten: “Wij zijn geen sukkelaars die niets kunnen”

TVWat was de jury onder de indruk van de blinde Ruben Vanhollebeke (44) in ‘Belgium’s Got Talent’.  De wereldkampioen boogschieten raakte perfect de appel die op het hoofd van een kartonnen An Lemmens stond. “Ook al ben ik goed getraind, ik schiet nooit op mensen.”

 1. “Ik heb me nooit afgevraagd wat ik wilde doen”: 
trailer Pixar-animatiefilm ‘Elemental’ gelost
  Play
  Film

  “Ik heb me nooit afgevraagd wat ik wilde doen”: trailer Pixar-animatie­film ‘Elemental’ gelost

  Binnenkort is het zover: Pixar lost de gloednieuwe animatiefilm ‘Elemental'. Zoals de naam al doet vermoeden, draait de prent rond de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. De filmstudio maakt de fans alvast warm met bovenstaande trailer, waarin ze kennismaken met de twee hoofdfiguren: Ember (vuur) en Wade (water). Trekken tegenpolen elkaar aan? Maar ook, wat als ze de cruciale regel - ‘elementen niet mixen’ - doorbreken?
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.