Zo ziet het buitenverblijf van Harry en Meghan er uit

Harry en Meghan
Photo News Harry en Meghan
Wanneer prins Harry (34) en Meghan Markle (37) aan het drukke stadsleven willen ontsnappen, trekken ze naar hun buitenverblijf in Cotswolds. Dat huis bleef lange tijd onder de radar, maar de Britse krant The Sun heeft de woonst nu getraceerd.

Het gaat om een omgebouwde boerderij in de heuvels van Cotswolds, in het Zuid-Westen van Engeland. Het koppel huurde het huis, dat volgens de The Sun 2,5 miljoen pond (of zo'n 2,7 miljoen euro) waard is, voor een periode van twee jaar. Voor welk bedrag is niet duidelijk, maar de boerderij heeft alles wat de hertogin en hertogin maar kunnen wensen. Het telt vier slaapkamers, waarvan er eentje is omgebouwd tot dressing, twee keukens en een woonkamer met hoge ramen die uitgeven op het landgoed. 

De hertog en hertogin van Sussex zakken af naar het huis in de heuvels wanneer ze willen ontsnappen aan de drukte van Londen. Het bosrijke gebied leent zich uitstekend tot wandelen met de honden. Een groot voordeel, want Meghan staat bekend als een grote dierenvriend en heeft zelf twee viervoeters. De beagle Guy, die ze vanuit Canada meenam naar haar prins, en Bogart, een kruising van een labrador en herdershond, die ze noodgedwongen moest achterlaten. In de zomer schafte het koppel zich ook een eigen hond aan, de labrador zou het gemis van Bogart moeten verzachten.

Later dit jaar verhuizen Harry en Meghan Markle naar Frogmore Cottage in het landelijkere Windsor. Daar zullen ze samen hun eerste kindje (of tweeling) grootbrengen. Volgens The Sun zullen Harry en Meghan ook dan de boerderij gewoon verder blijven huren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.