Zieke prins Charles belde met zonen William en Harry

AP
Prins Charles heeft telefonisch contact gehad met zijn zonen William (37) en Harry (35), nadat het coronavirus bij de kroonprins werd vastgesteld. Hij sprak ook met zijn moeder Queen Elizabeth.

Paniek in het Britse koningshuis, nadat het coronavirus werd vastgesteld bij prins Charles. De 71-jarige kroonprins behoort door zijn leeftijd tot de risicogroep, maar liet weten dat hij het goed stelt en de symptomen mild zijn. Intussen belde hij ook met zijn zonen prins William en Harry, om ze het nieuws te vertellen en ze gerust te stellen. Charles zag zijn zonen voor het laatste op 9 maart, tijdens de jaarlijkse Commonwealth Service in Westminster Abbey. Dat was ook het laatste officiële event van Meghan en Harry als royals.

Charles sprak ook met zijn moeder, koningin Elizabeth (93), die in isolatie zit in Windsor Castle. Ook zij en haar man Philip (98) moeten beschermd worden van het virus wegens hun leeftijd. Intussen verblijft de kroonprins in Schotland, waar hij in isolatie zit op het Balmoral-landgoed van Elizabeth. Op datzelfde domein verblijft ook zijn vrouw Camilla, maar in een ander gebouw, want tot nog toe werd ze nog niet besmet.

LEES OOK:

Prins Charles (71) test positief op coronavirus

Britten niet blij met ‘snelle’ coronatest van prins Charles: “Onze mensen in de zorg krijgen zo’n test niet”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ALAIN CATRY

    Proficiat ! Dat is een prins !