Ga naar de mobiele website
^ Top

Woede en frustratie door publicatie naaktfoto's Kate

REUTERS
De Britse prins William en zijn echtgenote Kate reageren furieus op de publicatie van toplessfoto's van Kate Middleton. Het Franse magazine Closer kondigde aan over foto's te beschikken waarop Kate naakt te zien is op vakantie in de Provence. Het prinsenpaar reist momenteel door Maleisië en kon niet verhinderen dat het magazine sinds vandaag in de winkelrekken ligt.

De Queen is geen rustige oude dag gegund. Na het recente schandaal rond Harry pakt een Frans magazine straks uit met topless foto's van niemand minder dan Kate Middleton. Het blad Closer ligt vandaag in de rekken met Kate op de cover met daaronder de titel, 'Oh my god!'. Op de website van het magazine is de cover al te bekijken. Op die foto staat Kate op het punt om het bovenstukje van haar bikini uit te trekken.

In de Britse pers wordt met afkeer gereageerd op de foto's, hoewel net daar de meeste tabloids niet vies zijn onthullende foto's. Het Franse blad behoort tot de groep Mondadori, waarvan de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi eigenaar is. Volgens een bron zijn William en Kate geschokt: "Ze kunnen niet geloven dat de foto's gemaakt zijn en dat iemand ze zou publiceren. Een rode lijn is overschreden", klinkt het. Buckingham Palace heeft alvast Franse advocaten op de zaak gezet.

photo_news

De foto's zouden volgens BBC vorige week ook aan Britse kranten aangeboden zijn, maar die hebben de naakte Kate geweigerd. De Daily Mail schrijft: "Dit incident draait de klok vijftien jaar terug", verwijzend naar de dood van Williams moeder Diana in 1997. William en Kate waren op vakantie in een afgelegen kasteel en dus vinden de Britten het extra wansmakelijk dat fotografen het privéleven van het koppel zijn binnengedrongen. Voor de foto's moeten toestellen met erg lange lenzen gebruikt zijn.

De timing van de publicatie maakt het voor William en Kate alleen maar beschamender, want momenteel zijn ze op bezoek in Maleisië.

photo_news
Meer over


Meld een bug