Prinses Charlotte straalt op haar eerste schooldag

AP
Prinses Charlotte van Cambridge, de tweejarige dochter van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, is vandaag voor het eerst naar school gegaan. De koninklijke peuter straalde op de trappen van Willcocks Nursery School in Londen, in een donkerrood jasje en lichtroze sjaal. Voor de gelegenheid kreeg ze een rood lintje in haar haren en een roze rugtas om.

Charlottes broer George gaat morgen weer naar school, naar de Thomas's Battersea School, op een halfuurtje rijden van Kensington Palace.

Charlotte is nu twee jaar en acht maanden oud."We zijn heel blij dat de hertog en hertogin van Cambridge de Willcocks Nursery School hebben uitgekozen voor prinses Charlotte. We kijken uit naar haar komst", liet de particuliere school vorige maand weten. 

William en Kate verwachten hun derde kindje. Kate is uitgerekend in april.

AP1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Geert Van de Moortele

    Naar dezelfde school gaan als haar broer kon niet ?Toch een raar volkje die Britten.