Prins Harry lijkt onenigheid met broer William te bevestigen

Prins Harry (links, naast zijn vrouw Meghan Markle) en zijn oudere broer William (met rechts zijn vrouw Kate Middleton)
Hollandse Hoogte / EPA Prins Harry (links, naast zijn vrouw Meghan Markle) en zijn oudere broer William (met rechts zijn vrouw Kate Middleton)
Prins Harry en zijn oudere broer William zijn nu ieder hun eigen weg ingeslagen. Dat vertelt de jongste zoon van prins Charles en Diana in een interview met de Britse zender ITV.

Het gesprek vond plaats in het kader van een special rond de Afrikareis van Harry en zijn echtgenote Meghan die zondagavond op de Britse televisie werd uitgezonden. Interviewer Tom Bradby vraagt daarin wat er waar is van geruchten dat er een ruzie gaande is tussen de prins en zijn broer. “Door de druk die komt kijken bij deze rol, bij deze baan, deze familie, gebeuren er vanzelfsprekend dingen. Maar we zijn broers, en we zullen altijd broers blijven”, antwoordt Harry daarop.

De prins vervolgt: “We bevinden ons op dit moment zeker op verschillende paden. Maar ik zal er altijd voor hem zijn en ik weet dat hij er altijd voor mij zal zijn. We zien elkaar niet zoveel als we vroeger deden, omdat we druk bezig zijn. Ik hou erg veel van hem en de meeste van die verhalen zijn uit de lucht gegrepen. Maar als broers heb je je goede dagen en je hebt slechte dagen.”

Emotionele Meghan Markle

Voor de uitzending van de special gaf ITV al beelden vrij van een interview met Meghan, waarin de hertogin van Sussex toegeeft het zwaar te hebben met haar leven in de spotlights. “Weinig mensen hebben aan me gevraagd hoe het nu eigenlijk met míj gaat”, vertelt ze in het gesprek, waarin ze enkele keren emotioneel wordt.

Bekijk: Meghan Markle krijgt overvloed aan warme reacties

Bekijk: Hebben Harry en William ruzie door Meghan Markle? 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • WILLY ZACHEL

  Het zijn geen kinderen niet meer he ! Maar twee volwassen mannen met elk een eigen mening en elk Een totaal ander soort echtgenote ? Dat ze zodoende niet voor alles op één lijn zitten is toch normaal

 • Leonarda Van Opbroecke

  Laat die jongens toch gerust met die flauwe kul. Hebben ze nog niet genoeg geleden!!!!!

 • Martin Meuris

  Natuurlijk zitten ze op verschillende paden; de ene wordt koning en de andere niet.

 • mark germanus

  Inderdaad ze blijven altijd broers,bloed is dikker dan water,maar het is spijtig dat die onenigheid er gekomen is . vrouwen,alle twee in de spotlights en dan nog in de koninklijke familie,kan niet anders dan zever van komen. Geen een van de twee gunt het licht in de ogen van de ander.Hopelijk zijn ze slim en blijven uit elkaars vaarwater.