Prins George blaast vijf kaarsjes uit, Brits koningshuis deelt guitig kiekje

AP
Het is feest ten huize Cambridge, want prins George is vandaag jarig. De oudste zoon van prins William en zijn vrouw Kate wordt vijf jaar.

Het partijtje wordt waarschijnlijk ver van Kensington Palace gevierd. De hertog en hertogin van Cambridge zouden met hun kinderen en de Middletons, Kate's familie, op vakantie zijn op het Caribische eilandje Mustique.

Speciaal voor de verjaardag van George hebben zijn ouders een nieuwe foto van het prinsje verspreid. Daarop is een lachende George te zien, poserend voor een muur in de tuin van Clarence House. De foto is gemaakt op 9 juli, de dag van de doop van prins Louis, het jongste kind van prins William en Kate.

Photo News10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • DIRK VAN DESSEL

  En dan wat dan ?

 • Geert Van de Moortele

  Gelijkt meer en meer op een parasiet.Idioten die elk kind gelijk stellen met den deze.

 • Roos Brems

  Stop met royals af te schilderen, zij zijn er in geboren en ook maar mensen zoals wij,ze hebben dit mss zelf nooit gewild maar laat die mensen gerust als je ze niet moet,die kleine Georges mag zeker zijn guitig snoetje tonen,tis ook maar een kind en hij beseft da ni e Ze hebben een titel gekregen,waarom daar dan niet mee omgaan,van mij mogen ze gerust da venteke tonen zulle,lief ding

 • Angelo De vie

  Goh jongens toch, elk kind is gelijk, en voor de ouders zelf het mooiste kind ter wereld. Dienne kleine is niets meer dan een ander hoor!

 • Lilly Daems

  Andere kinderen zijn ook verjaart vandaag en gisteren ! En het is héél makkelijk als krant deze namen te publiceren . Waarom dan enkel van dit kind ? Is hij méér dan anderen ?