Hoogzwangere Kate Middleton toont dat ze ook maar een gewone vrouw is

ANP
Enkele mensen die maandag hun boodschappen deden in een supermarkt in Norfolk keken raar op toen ze plots de hoogzwangere Kate Middleton (36) naast zich zagen staan.

'Iedereen verdient kwaliteitsvoedsel' is de slogan van de supermarkt Waitrose en misschien is dat wel wat ervoor zorgde dat Kate Middleton er begin deze week enkele broodnodige boodschappen ging doen. De vrouw van de Britse prins William laadde er haar winkelkar goed vol en enkele landgenoten konden het dan ook niet laten om even in de kar van Kate te neuzen. Zo kwamen ze te weten dat ze zeker een plantje koriander - mét 25 procent korting - kocht.

Nadat ze de boodschappen betaald had, zette Kate ondanks haar dikke buik haar gekochte goederen zelf in de koffer van haar Range Rover. De veiligheidsagent die ze bij zich had, bleef gewoon toekijken. Opvallend was dat de hertogin van Cambridge haar eigen herbruikbare zakken had meegenomen om het voedsel in op te bergen. Kate, die deze maand zal bevallen van haar derde kindje met William, denkt dus duidelijk aan het milieu.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sabine Spitaels

  Beste Eddy Claes, je hebt gelijk als je zegt dat Paola zelf boodschappen deed, ik zag haar heel lang geleden met haar dochter in de Inno in Brussel; Je hebt echter geen gelijk als je zegt dat ze perfect Nederlands spreekt....

 • Eddy Claes

  dominique van beylen : Toen Paola nog koningin was deed ze regelmatig boodschappen in Brussel met haar Fiatje 500. Wat weinige weten ze spreekt ook perfect Nederlands.

 • Erwin De Meyer

  Met een mantelpakje van 2000 euro is ze ook echt een gewone vrouw.

 • dominique van beylen

  hopelijk krijgt ze er nog vele. In Engeland krijgen royals geen dotatie dus de mensen draaien er niet voor op.

 • Geert Van de Moortele

  Hopelijk komt er géén 4de kleine.De Britse belastingbetaler kan er voor opdraaien voor al die royale profiteurs met een bankrekening van hier tot Tokyo.