Bevallingsverlof van Kate Middleton zit erop

Photo News
Kate Middleton (36), de vrouw van de Britse prins William (36), heeft dinsdagmiddag een bezoek gebracht aan een wilde tuin in het centrum van Londen. Het was de eerste keer sinds de geboorte van haar derde kindje, Louis (5 maanden), dat Kate opnieuw in haar eentje in het openbaar verscheen.

De hertogin van Cambridge, zoals haar officiële titel luidt, werd tijdens het bezoek geknuffeld door schoolkinderen die ook in de tuin vertoefden. Kate maakte van de gelegenheid gebruik om samen met hen kronen met bladeren te maken.

14 jaar oude laarzen

Modekenners merkten ook op dat Kate voor het uitje laarzen uit de kast haalde die ze al zeker veertien jaar lang in haar bezit heeft. Op die manier zijn ze de kostprijs van 533 euro dus zeker waard.

Photo News
Photo News
Photo News
Kate haalde voor de gelegenheid laarzen uit de kast die ze al zeker veertien jaar lang in haar bezit heeft.
Photo News Kate haalde voor de gelegenheid laarzen uit de kast die ze al zeker veertien jaar lang in haar bezit heeft.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Laura DeBacker

  Annette, 6 weken.. Niet overdrijven e

 • annette hermens

  5 maanden zwangerschapsverlof, wij krijgen maar 6 weken .....

 • dominique van beylen

  dan zal ze naar een volgend bevallingsverlof uitkijken. Eigenlijk den ik dat die hard werkt, altijd moeten lachen, altijd doen alsof, altijd opgekleed zijn, niets mogen verkeerd zeggen,.... ge moet zo een job maar hebben, maar ja, ze wist het op voorhand.

 • willy van dijck

  Heeft die al ooit gewerkt.