Baby-verbouwing William en Kate kost 5 miljoen euro

William en Kate met zoontje Louis.
Photo News William en Kate met zoontje Louis.
Voordat het nieuwe prinsje Louis zijn intrede deed in Kensington Palace, hebben prins William en zijn vrouw Kate hun 'appartement' grondig verbouwd. Er zou maar liefst 5 miljoen euro zijn uitgetrokken om het woonvertrek aangenamer te maken voor het stel en hun kinderen George, Charlotte en Louis. Dit meldt Closer Magazine.

Volgens het tijdschrift is het huis nu volledig gedecoreerd met foto's van George en Charlotte. De babykamer zou ingericht zijn met een Peter Rabbit ontwerp, een van Engeland's bekendste kinderboekfiguren. Er 'wonen' bovendien ook vele knuffelbeesten in het kamertje van de jongste telg. De term appartement is een beetje misplaatst in deze, omdat het een huis van vier verdiepingen betreft. Na een eerste grondige renovatie in 2011 werd het aantal kamers terug gebracht van 30 naar 20, omdat William en Kate flink wat muren hebben laten verwijderen, om zo meer ruimte te creëren.

Hoewel het stel dagelijks hulp krijgt van een aantal nanny's, staat prins William erop om zijn oudste zoon en dochter dagelijks zelf naar school te brengen, indien zijn agenda het toelaat. Kate bekommert zich momenteel vooral om de jongste spruit, prins Louis.
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Arno Vroomen

  Het besef dat Konings huizen daadwerkelijk sprookjes zijn ,is blijkbaar bij het grootste deel van de bevolking nog steeds niet doorgedrongen . Wij zijn nog steeds de werkende slaven ,die ze nodig hebben om hun luxe bestaan te kunnen voortzetten.

 • Artur Adamek

  Voor dat geld hadden ze wat anders woonst kunnen kopen, puur geld verspilling van Engelse bevolking ,eventjes appartement aan passen ! Laat het maar bij waanzin houden van niet werkend stel die geld op nogmaals op Engelse ruggen verkwist kijk naar hun moeder deze zou zich in graf omdraaien! zei zou het voor veel mindet doen!

 • bernadette hugaerts

  Dick van Aggelen dat hebben we allemaal gelezen. Oud nieuws.

 • Max Illens

  Al die koninklijke families zijn stinkend rijk op de rug van de bevolking, leven luxe levens zonder een moer te hoeven doen, en het volk blijft maar terug zwaaien met liefde... begrijpe wie begrijpen kan...

 • Dick van Aggelen

  Die rode jurk....heb ik eerder gezien in de film Rosemary's baby...