Exclusief voor abonnees

Waarom Meghan Markle het elke dag moet ontgelden in de Britse pers

Een dekentje dat in een Indiase sweatshop gemaakt werd, geruchten over plannen om baby Archie veganistisch op te voeden, ruzie met schoonzus Kate Middleton... Elke dag is er wel een nieuw 'relletje' met Meghan in de hoofdrol.
BSR Agency Een dekentje dat in een Indiase sweatshop gemaakt werd, geruchten over plannen om baby Archie veganistisch op te voeden, ruzie met schoonzus Kate Middleton... Elke dag is er wel een nieuw 'relletje' met Meghan in de hoofdrol.
Geen dag gaat nog voorbij of er is een stormpje rond Meghan Markle (37). Ze houdt Archie niet goed vast, is niet genoeg bevriend met Kate, ze moet nog babyvet kwijt, enzovoort. Te weten dat diezelfde vrouw een jaar geleden nog werd geadoreerd. "De tijdspanne tussen de ophemeling van een royal en de destructie wordt steeds korter", weten sociologen. Bij prinses Diana duurde het drie jáár tot de eerste valse noot.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frank Elen

  Ach jaloezie en hypocrisie zijn een pest voor onze maatschappij. Neem nu het vb over dat dekentje... hoe hypocriet kun je zijn om hier kritiek op te geven. Zijn dit dan allemaal mensen die niet naar de H&M, Zara en andere lowkost winkels gaan? Die geen Nike's of Adidas dragen en die hun woonspullen gaan halen in de Ikea of andere megastores? Hoe was dat gezegd ook alweer over eerst voor eigen deur te keren????

 • Hans Nathalie Vandevoordt-Verluyten

  Ze zoekt het ook... je oogst wat je zaait

 • Nicole Borremans

  Die kritiek op van alles en nog wat van bekende mensen begint écht de spuigaten uit te lopen en in de UK is het blijkbaar nog veel erger gesteld dan hier!Als ze het echt niet zelf gezocht hebben maar ze enkel geviseerd worden omwille van hun bekendheid vind ik het een regelrechte schande hoe de media hen probeert te pakken op elk detail.Voor iemand zoals prins Harry die zijn moeder onrechtstreeks op die manier verloren heeft moet dit een hel zijn!Laat die mensen gerust tenzij er écht nieuws is!

 • Jules Steenwinckel

  Waarom wil Harry en zijn vrouw naar Amerika trekken ? antwoord : ze zijn het beu van altijd kritiek te moeten aanhoren , niets kan Markle goed doen maar dan ook niets , doe eens aan zelfkritiek mensen , Wat belang heeft het hoe Markle haar baby vast houd zolang ze het kindje niet laat vallen is het toch oke of niet soms of hoe ze de kleine kleed dat zijn onze zaken niet .