VIDEO. Koningin Mathilde gaat los op Get Ready

Photo News
Aan de vooravond van de nationale feestdag van 21 juli waren koning Filip en koningin Mathilde de eregasten op het vijftiende Bal National, het tricolore volksfestijn in de Brusselse Marollenwijk. 

De avond werd op gang getrapt door de voormalige tieneridolen van Get Ready die met hun 'Laat' uit 1996 zelfs koningin Mathilde aan het zwaaien kregen. Ook koning Filip naast haar, klapte beleefd mee voor Jimmy Samijn & co.

Jimmy Samijn (links) en Koen Bruggemans van Get Ready, in de jaren negentig deden ze massaal meisjesharten sneller slaan, nu zijn de veertigers respectievelijk ambtenaar en leerkracht.
Dieter Nijs Jimmy Samijn (links) en Koen Bruggemans van Get Ready, in de jaren negentig deden ze massaal meisjesharten sneller slaan, nu zijn de veertigers respectievelijk ambtenaar en leerkracht.
BELGA7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • henri vanderhoven-peters

  Ik ben er honderd procent (niet) zeker van dat ze nederlands spraken.Voor hen was get ready een exotische band uit een land waarvan ze de taal niet goed kunnen uitspreken.

 • André Van der Poorten

  Ach , nu klappen want ik ben in beeld !

 • Steve Wildemeersch

  Met alle respect dat ze daar willen zijn maar mij lijkt het eerder wat gecrispeerd ipv ‘losgaan’ ...

 • hugo van de velde

  Gaat hij zo los? Hij steekt enkel zijn hand eens op hoor !

 • erna goossens

  Lief konings paar